Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

180 ay vade, sabit faiz ve uygun ödeme koşulları bir arada! Ev alacaklara QNB’den 1 milyon TL’lik kredi paketi!

Ev sahibi olmak isteyenlere yönelik QNB Finansbank’tan cazip konut kredisi fırsatı sunulacak. Bu kapsamda 180 ay vade, sabit faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri duyuruldu. 1 milyon TL için yeniden hesaplandı…

Ev sahibi olmak isteyenlere

Türkiye’de artan konut fiyatları sonrasında ev sahibi olmak bir hayli zorlaştı. Öte yandan artan konut fiyatlarında birde banka kredilerinde faiz oranlarının artması eklendi. Hem kredi faizlerinin yükselmesi hem de ev fiyatlarındaki fahiş artışlar ev alma hayali kuranların bu hayallerini ertelemelerine neden oldu.

180 aya varan vade imkanı ve sabit faiz oranları sayesinde öngörülebilir ödemeler belirleyen QNB Finansbank ise müşterilerine birçok uygun geri ödeme koşullarına sahip konut kredisi fırsatı sunuyor.

180 AY VADELİ KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

QNB Finansbank tarafından 180 aya kadar vadeli konut kredisi paketi duyuruldu. Hem uzun vade seçenekleri hem de uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri sayesinde vatandaşların ev sahibi olmak için en uygun maliyetlerin hesaplanmasını sağlayabilecek.

Sabit faiz oranlarının olması ise öngörülebilir taksit ödemeleri sayesinde çok daha avantajlı hale gelmiştir. Kullanmak istediğiniz kredi miktarına göre güncel hesaplama tablosu üzerinden ödeme oranlarının hesaplanması mümkündür.

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

QNB Finansbank tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik uygun konut kredisi paketleri duyuruldu. Bu kapsamda 1 milyon TL QNB Finansbank konut kredisi hesaplamasına göre, 180 ay vadede ve aylık yüzde 3,57 faiz oranlarına göre aylık 35 bin 764 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

Ödeme planı kredi tutarı, vadesi ve diğer etkenlere göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle konut kredisi kullanmadan önce güncel oranları incelemeniz önerilmektedir. Ev sahibi olmak isteyenler için sabit faiz oranlarına ve 180 aya kadar vade seçeneklerine sahip olan QNB Finansbank, ayrıca ev sahibi olmak isteyenler için evini değiştiren, artan veya azalan taksitli, kentsel dönüşüm, peşinatsız %100 konut kredisi gibi farklı birçok konut kredisi paketi de sunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…