19 NİSAN ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI: TV8 Yemekteyiz Bu Hafta Kim Birinci Oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz 75 Bin TL Kim Aldı?

19 Nisan Cuma gününün gelişiyle Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta finali ekrana geldi. Yemek tutkunlarının beklediği Yemekteyiz bu hafta birincisi belli oldu. Peki, Yemekteyiz büyük ödül 75 bin TL kimin olacak? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta birincisi..

19 NİSAN ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI: TV8 Yemekteyiz Bu Hafta Kim Birinci Oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz 75 Bin TL Kim Aldı?

TV8 ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bir haftanın daha finali geldi. Birbirinden iddialı 5 ismin yer aldığı Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında kazanan kaybeden belli oldu. 19 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazanan ismi açıklandı. 15-19 Nisan haftasında yarışan Yemekteyiz yarışmacılarından büyük ödülü kazanan belli oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz 19 Nisan kim kazandı? İşte yanıtı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ 19 NİSAN KİM KAZANDI?

Her hafta birbirinden farklı 5 ismin hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında bu hafta birincisi merak konusu oldu. 19 Nisan Cuma günü yayınlanan Yemekteyiz mücadelesinde bir haftanın daha final heyecanı yaşandı. 19 Nisan 2024 Cuma günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz maratonunda Tuğba Melser, İnci Kullar, Zeynep Yılmazok, Batuhan İnan ve Yakup Öztürk yarıştı. Yemek severlerin severek takip ettiği Yemekteyiz 19 Nisan birincisi dördüncü gün yarışan Yakup Öztürk oldu.

19 NİSAN ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI: TV8 Yemekteyiz Bu Hafta Kim Birinci Oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz 75 Bin TL Kim Aldı? - Resim : 1

19 NİSAN 2024 CUMA YEMEKTEYİZ PUANLARI

1 - Gün Yarışmacısı İNCİ KULLAR Puanı: 21

2 - Gün Yarışmacısı ZEYNEP YILMAZOK Puanı : 31

3 - Gün Yarışmacısı TUĞBA MELSER Puanı : 21

4 - Gün Yarışmacısı YAKUP ÖZTÜRK Puanı : 32

5 - Gün Yarışmacısı BATUHAN İNAN Puanı : 23