Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 Şubat Bugün Hava Kaç Derece TÜM BÖLGELER: Bugün Hava Nasıl Olacak? 19 Şubat Bugün Hava Yağmurlu Mu? Bugün Yağmur Yağacak Mı?

19 Şubat bugün hava yağmurlu mu merak eden vatandaşların ana gündemi hava durumu oldu. Yurdun dört bir yanında yaşanan sel felaketi ardından çok sayıda vatandaş haftanın ilk günü yağmurlu mu olacak merak etti. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte 19 Şubat Pazartesi hava durumu..

19 Şubat bugün hava

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bugün hava kaç derece açıkladı. 19 Şubat hava durumu raporu yayınlandı. Çok sayıda vatandaşın ana gündemi bugün yağış var mı, bugün yağmur yağacak mı sorularından oluştu. 19 Şubat Pazartesi gününün başlamasıyla Karadeniz’in doğusuyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sağanak yağış sinyalleri verildi. Marmara ve İç Anadolu için sis uyarıları peş peşe geldi. Peki, 19 Şubat bugün hava yağmurlu mu? Bugün hava nasıl olacak? İşte merak edilen 19 Şubat 2024 Pazartesi hava durumu..

19 ŞUBAT BUGÜN HAVA YAĞMURLU MU?

Çok sayıda vatandaşın merak ettiği 19 Şubat bugün hava nasıl araştırmaları hızlandı. Yeni haftanın ilk gününe girişle birlikte yurttaki son durum araştırıldı. MGM raporuna göre bugün yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yağmur sinyali verildi. Hatay, Osmaniye ve Amasya çevrelerinde aralıklı yağmur ve sağanak açıklaması yapıldı. 19 Şubat Pazartesi günü Ardahan, Bitlis, Hakkari, Van’ın güneyi ve Şırnak’ın doğusunda karla karışık yağmurlu geçeceği açıklandı. Yüksek noktalarda kar yağışı görüleceği açıklandı. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun yüksek ve karla kaplı kesimlerinde ise çığ tehlikesi var.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı bulutlu hava hakim olacak. Güneyi ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

EGE: İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Hatay ve Osmaniye ile Adana’nın kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus etkili olacak. Sabah Hatay’da yerel kuvvetli yağış görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

KARADENİZ: Kastamonu kıyı kesimi ile Sinop çevrelerinde hafif yağmur etkili olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor. Kıyı kesimler ile Amasya’da aralıklı yağmurlu geçecek. Doğu Karadeniz’in karlı kaplı yüksek kesimlerinde ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi var.

DOĞU ANADOLU: Ardahan, Bitlis, Hakkari ve Van’ın güneyi ile Şırnak’ın doğusunda karla karışık yağmur görülecek. Bu illerin yükseklerinde kar yağışlı etkili olacak. Doğusunun karla kaplı yüksek kesimlerinde ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi var.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölge genelinde akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak görülecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.