19 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ? Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Birinci Oldu? 19 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce Puan Durumu

Gündüz kuşağı yapımları arasında en sevilen Fatih Ürek İle Gelin Görümce yeni bölüm ekrana geldi. 19 Temmuz Cuma günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında bu hafta elenen isim merak edildi. Hafta finalinde 100 bin TL kazanacak olan gelin görümce açığa çıktı. Peki, 19 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? Bugün kim birinci oldu? İşte 19 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

19 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ? Now TV Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Birinci Oldu? 19 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce Puan Durumu

Now TV ekranında yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finali günü geldi çattı. 19 Temmuz Cuma günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında günün birincisi 5000 TL kazanırken hafta finali birincisi ise 100 bin TL büyük ödülü cebine koyacak. Hafta finalinde en düşük puanlara sahip olan gelin ile görümce evinin yolunu tutacak. Peki, 19 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? 19 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 19 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

19 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda yayına giren Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasında günün yemeği Simit Katmer oldu. En güzel yapan ŞİRİN 5000 TL ödülü aldı.

19 Temmuz Cuma günü ekran macerasına devam eden Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışında haftanın en yüksek puanlarını alan BURCU 100 bin TL ödülü cebine koydu.

4 gelin ile 4 görümcenin yer aldığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce hafta finalinde sonuncu olan HEDİYE ve Demet görümce yarışmadan elendi.

19 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

BURCU : 10

HEDİYE : 4

FATMA: 11

ŞİRİN: 15

19 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

BURCU : 70

HEDİYE : 43

FATMA: 64

ŞİRİN: 66

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur