Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 TEMMUZ THY İPTAL OLAN UÇUŞLAR LİSTESİ: THY Uçuşlar İptal Mi? THY Uçuş İptal Nasıl Bakılır?

THY 19 Temmuz iptal olan uçuşlar araştırılmaya başladı. Dünya genelinde yaşanan yazılım sorunu nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların yaşanmasıyla THY iptal olan uçuşlar aratıldı. Peki, THY iptal seferler hangileri? İşte 19 Temmuz THY iptal olan uçuşlar listesi..

THY 19 Temmuz iptal

19 Temmuz Cuma günü etkili olan Türk Hava Yolları (THY) uçuş iptalleri araştırılmaya başladı. THY Basın Müşavirliği tarafından iptal olan 84 sefere dair açıklama yapıldı. Uçuşlarda aksama olmaması adına uçuş iptali kararı alan THY iptal olacak seferler listesini yayınladı. Peki, 19 Temmuz THY uçuşlar iptal mi? THY iptal olan uçaklar hangileri? İşte 19 Temmuz Cuma THY iptal olan uçuşlar..

19 TEMMUZ THY İPTAL OLAN UÇUŞLAR

Türk Hava Yollarının resmi internet sayfasından küresel çapta yaşanan yazılım krizi nedeniyle uçuşlarda iptal kararı alındığı söylendi. Uluslararası hizmet veren tedarikçi kaynaklı teknik aksaklık yaşandığı gerekçesiyle THY 84 uçuş iptal edildi. Uçak bileti olan vatandaşların THY mobil uygulamaya giriş yaparak uçuş durumunu sorgulaması istendi. 19 Temmuz Cuma THY uçuş durumu sorgulama yapmak için Uçuş Durumu sekmesinden son durumu inceleyebilirsiniz.

TÜRK HAVA YOLLARI İPTAL OLAN UÇUŞLAR SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN