Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe 2 AK Partiliyi işten çıkardı!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, göreve geldikten 2 ay boyunca işe gelmeyip AK Parti SKM’sinde çalışan iki işçiyi işten çıkardığını ifade etti.

Derince Belediye Başkanı Sertif

31 Mart Yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı olan Sertif Gökçe, başkanlık görevinde birinci ayını tamamlamak üzere. Mazbatasını aldıktan sonra kendi kadrosunu kurmaya başlayan Sertif Gökçe, başkan yardımcıları ve birim müdürleri atamasını yaptı. 30 yıl sonra CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nde atılacak adımlar merak ediliyor.

“2 AY BOYUNCA GELMEMİŞLER”

Yüzde 48,28 oy ile Derince Belediyesini kazanan Sertif Gökçe bugün belediyeye ait olan Yelken Restaurant’da basın toplantısı düzenledi. Belediyede işçi çıkarılıp çıkarılmayacağı sorusunu yanıtlayan Gökçe, “İşçi çıkarma konusunda ise seçim öncesinde ne söz verdiysem onu yapacağım. Emekçiye asla dokunmayacağız. Bankamatik işçilerini çıkaracağız. 2 kişiyi çıkardık. 2 ay boyunca kart basmamışlar sadece seçim çalışmalarında yer almışlar. AK Parti’nin SKM’sinde yer almışlar. Fotoğrafları var. Bir sürü bankamatik memurları var. İlyas Bey’in danışmanlığını yapan Onur Polat isimli müdür. Bu arkadaşı Belediyede  530 kişi tanımıyor. Hiç kimse tanımıyor. Onun da müdürlüğünü aldık. Müfettiş talep edeceğiz. Çalışmadıysa 3 yıllık maaşını geri alacağız” dedi.

Belediye tesislerinde alkol olacak mı?

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediyenin borcunu açıkladı

Sertif Gökçe: Sendikanın karşı cepheden olması lazım

Önceki dönemleri eleştirdi: Biz olsak yargılanırdık

Hülagü’yü her gün arayacak! “Hocam ne oldu?”

“Birlikte çalışacağız”