2. DÖNEM ÖĞRETMEN KARNE GÖRÜŞÜ ÖRNEKLERİ 2024 EN DEĞİŞİK: İlkokul, Ortaokul, Lise Karne Görüşleri! MEB 2. Dönem Başarılı Başarısız Öğrenci Kısa Karne Görüşleri

2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kala karnelere yazılacak öğretmen görüşleri araştırıldı. Yıl sonu öğretmen karne görüşü örnekleri incelendi. Koca bir yılı geride bırakacak öğrenci ve öğretmenler için birbirinden anlamlı ve özel öğretmen karne görüşü örnekleri geldi. İşte 1. dönem öğretmen karne görüşü örnekleri 2024..

2. DÖNEM ÖĞRETMEN KARNE GÖRÜŞÜ ÖRNEKLERİ 2024 EN DEĞİŞİK: İlkokul, Ortaokul, Lise Karne Görüşleri! MEB 2. Dönem Başarılı Başarısız Öğrenci Kısa Karne Görüşleri

14 Haziran Cuma günü karnelerini alıp yaz tatiline start verecek olan öğrenciler için 2. dönem öğretmen karne görüşü araştırılmaya başladı. Arama motorlarında karne görüşü ortaokul, yıl sonu karne görüşü, lise karne görüşleri araştırması yapıldı. Öğretmenlerin öğrencilerinin karnelerine yazacakları kısa karne görüşleri sorgulandı. Hem başarılı hem de başarısız öğrencilere özel yazılabilecek öğretmen karne görüşü örnekleri haberimizde. İşte ilkokul, ortaokul, lise karne görüşleri 2024..

İLKOKUL KARNE GÖRÜŞLERİ

Son derece başarılı geçen ikinci dönem için seni tebrik ediyorum. Senin daha fazlasını yapacağını biliyorum

Biricik yavrum, başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller! Üstün başarılarının devamını dilerim.

Birinci dönemden beri gösterdiğin çaba ve başarıların seni buraya kadar getirdi. İyi tatiller!

ORTAOKUL KARNE GÖRÜŞLERİ

Seni tebrik ederim. Zeki, çalışkan ve arkadaşlarına iyi örnek oluyorsun. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

Başarılı bir dönem geçirdin. Umarım eğitim hayatın boyunca aynı başarıyı sürdürürsün. Tebrik ederim, yolun açık olsun!

Sınıf içindeki liderliğin ve arkadaşlarına örnek oluşun, seni farklı kılan özellikler arasında. Bu özelliklerini gelecek dönemlerde de görmek bizleri mutlu eder.

LİSE KARNE GÖRÜŞLERİ

Lise hayatında gösterdiğin çaba ve başarılar takdire şayan. Bu dönemde de aynı azimle devam etmeni dilerim. İyi tatiller!

Lise yıllarında gösterdiğin performansla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını dilerim. İyi tatiller!

Akademik potansiyeline ulaşman için daha fazla çaba göstermelisin. Planlı çalışma ve düzenli ders çalışma alışkanlıkları edinmen gerekiyor.

Zorlu anlarda gösterdiğin direnç ve azim, senin karakterinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bu özelliklerinle gurur duyuyoruz.

Her zaman soruların ve merakın ile derslere renk katıyorsun. Öğrenmeye olan bu açık yürekliliğin ve istekliliğin, sana sınırsız başarılar getirecektir.

Sadece akademik başarılarınla değil, aynı zamanda empati ve yardımseverliğinle de örnek bir öğrencisin. Bu değerli özelliklerini gelecek dönemlerde de görmek bizleri mutlu edecektir.