Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 Ekim Bugün Kuruluş Osman Var Mı? Kuruluş Osman Ne Zaman Başlıyor? Kuruluş Osman 6. Sezon

Tarihi dizi severlerin merakla beklediği Kuruluş Osman yeni sezon başlama tarihi araştırıldı. 2 Ekim Çarşamba gününün gelişiyle gözler Kuruluş Osman yeni bölüm olup olmadığına çevrildi. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

Tarihi dizi severlerin merakla

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde yeni bölüm beklenmeye başladı. Başrolünü ünlü oyuncu Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinde 6. sezon tarihi geldi çattı. Sezon finalinin ardından yeni sezona adım atacak olan Kuruluş Osman dizisinde yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 6. sezon hangi gün? 2 Ekim Kuruluş Osman bugün var mı? İşte merak edilenler..

2 EKİM KURULUŞ OSMAN BUGÜN VAR MI?

Tarihi dizi sevdalılarının merak ettiği Kuruluş Osman dizisi 6. sezona 2 Ekim Çarşamba günü adım atacak. Bu akşam saat 20.00 olduğunda ATV ekranında yayına girecek olan Kuruluş Osman dizisinde son bölüm Osman Bey Konstantin’i gafil avlamak için harekete geçti. Konstantin oynadığı oyuna rağmen Osman Bey’le karşı karşıya gelince olanlar oldu. Osman Bey Konstantin için nasıl bir son hazırladığı izleyicilerin merak ettiği nokta oldu. Kuruluş Osman tüm bölümlerini ATV’den izleyebilirsiniz.