Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 Ekim Çarşamba İstanbul Elektrik Kesintisi Saatler Sürecek! İstanbul’da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ/AYEDAŞ Kesinti Sorgulama

2 Ekim Çarşamba günü İstanbulluları etkileyen kesinti detayları belli oldu. BEDAŞ ve AYEDAŞ kontrolünde olan ilçelerde elektriklerin ne zaman geleceği merak edildi. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte 2 Ekim Çarşamba İstanbul elektrik kesintisi..

2 Ekim Çarşamba günü

Her gün yeni ilçelerin dahil olduğu İstanbul elektrik kesintisi listesi güncellendi. 2 Ekim Çarşamba günü İstanbul’un birçok ilçesinde yaşanacak enerji kesintisi detayları açıklandı. Kentte devam eden bakım, onarım ve arıza çalışmalarında detaylar netleşti. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Ümraniye elektrik kesintisi ne zaman bitecek? İşte 2 Ekim Çarşamba İstanbul elektrik kesintisi..

ATAŞEHİR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

Etkilenen Cadde / Sokak KEMAL PAŞA, SELVİ, ESEN, İBRAHİM, EMELİM

MİMAR SİNAN, KEMAL PAŞA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MİMAR SİNAN, ACAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞİLE ELEKTRİK KESİNTİSİ

ÇAVUŞ, ÇAYIRLAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 02.10.2024 10:20 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

BALİBEY, HAVADAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÜMRANİYE ELEKTRİK KESİNTİSİ

IHLAMURKUYU, TOPKAPI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 02.10.2024 10:30 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

ŞERİFALİ, EDEP Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 02.10.2024 14:00 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

ESENKENT, KURTULUŞ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

İSTİKLAL, KIZILAY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 02.10.2024 16:15 ‘da verilmesi planlanmaktadır.