2 Haziran 2024 Kocaeli vefat listesi

2 Haziran 2024 Kocaeli vefat listesi...

2 Haziran 2024 Kocaeli vefat listesi

Suat Günay Arslan vefat etti

Kandıra Bağırganlı Mahallesi Özoğlu Sokak adresinde ikamet eden İstanbul Aksu Kumaş ve Battaniye Fabrikası’ndan emekli Suat Günay Arslan (79) beyinde pıhtı atması sonucu vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Suat Günay Arslan’ın cenazesi Bağırganlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağırganlı Mezarlığında toprağa verildi.

Erol Pehlivan vefat etti

İzmit Çukurbağ Mahallesi Azelya Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi ve Yeni Cuma Camii’nin avlusunda tespih satan Erol Pehlivan (81) kalp yetmezliği ve koah nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Erol Pehlivan’ın cenazesi Hüseyin Paşa Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Şenol Önyılmaz vefat etti

İzmit Kuruçeşme Fatih Mahallesi Mehtap Sokak adresinde ikamet eden Yahya Kaptan Taksi’de taksicilik yapan Şenol Önyılmaz (62) akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Şenol Önyılmaz’ın cenazesi Kuruçeşme Fatih Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuruçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

2 Haziran 2024 Kocaeli vefat listesi - Resim : 1

Kaynak: Nuri Dinçer Akçaharman