Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 Kasım Müge Anlı Canlı Yayın Full İzle! ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert Tek Parça İzle Youtube

Aylardır haber alınamayan eşi Bedriye Kılıç’ı boğarak öldürdüğünü itiraf eden Tayfur Kılıç, ekiplere cesedi attığı yeri gösterdi. Bedriye Kılıç’ın kaybolduğu gün üzerinde olan kıyafetin kalıntıları bulundu. ATV ekranlarının rekortmen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert haftanın dördüncü yayını başladı. İşte Müge Anlı 2 Kasım canlı yayın ekranı..

Aylardır haber alınamayan eşi

ATV ekranlarının yıllara meydan okuyan programı Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. ATV Müge Anlı canlı yayın araması yapan izleyicilere son bilgiler geldi. 2 Kasım Perşembe günü haftanın dördüncü yayınına başlayan Müge Anlı, Bedriye Kılıç cinayeti yeni gelişmeleri duyurdu. 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç tarafından boğularak öldürüldüğünü öğrenenler çok şaşırmadı. Çelişkili ifadeleriyle dikkat çeken Tayfur Kılıç cesedi attığı uçuruma getirildi ve yeri tespit ettirildi. Bedriye Kılıç’a ait olduğu düşünülen bordo renkli elbise cinayetin işlendiği yerde bulundu. Kadavra arama köpeklerinin burnuna takılan kalıntılar ormanda çuvalların arasında bulundu. Müge Anlı son bölüm izle merak eden izleyiciler yeni güne göz gezdirdi. Her sabah saat 10.00’da yayına giren ATV Müge Anlı canlı yayın izle ekranı geldi. İşte 2 Kasım Müge Anlı izle ekranı..

2 KASIM MÜGE ANLI BUGÜN TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI 2 KASIM CANLI YAYIN İZLE

Müge Anlı ekranında işlenen Bedriye Kılıç cinayetinde elbise kalıntıları bulundu. Bedriye Kılıç’ın öldürüldüğü gün giydiği söylenen bordo renkli elbisesi ekipler tarafından inceleme altına alındı. Tayfur Kılıç’ın namus meselesi diyerek boğarak öldürüp uçurumdan attığı eşi Bedriye Kılıç’a ait olduğu düşünülen bordo renkli elbise, cinayetin işlendiği yerde açığa çıktı. Kadavra arama köpeklerinin de bulunduğu arama çalışmaları vadi derinliklerine doğru genişletildi. Bedriye Kılıç’ın cenazesine ait kalıntılar ormanlık alanda ele geçirildi. Zor koşullarda ilerleyen ekipler genç kadından bir iz aradı. Ormanda çuvalların arasında kıyafet bulan ekipler incelemelere başladı.

MÜGE ANLI DÜNKÜ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Evli, 3 çocuk ve 3 torun sahibi 42 yaşındaki Gülcan Birgül kaybı ekrana geldi. 15 Ekim’de Bursa’dan kaybolan kadını aramak için annesi Müge Anlı’nın kapısını çaldı. 13, 22 ve 27 yaşlarında üç çocuk sahibi olan Gülcan Birgül’ün, sosyal medyadan tanıştığı ve kendisinden 16 yaş küçük Volkan isimli bir şahısla gittiği iddia edildi. Anne Gönül Hanım, kızının çok saf biri olduğunu, kendi çocuğundan küçük bir adamla gittiğini ve bunun normal olmadığını söyledi. Gönül Hanım, Volkan isimli şahısla konuştuğunu, kendisine “Kızınız hasta. Ben ona defne yaprağı içirip tedavi ediyorum” dediğini söyledi. “Benim çocuğuma defne yaprağı diye ne içiyorlar; bilmiyorum” diyen acılı annenin gözyaşları sel oldu. Gönül Hanım kızı Gülcan’ın eşinden çok şiddet gördüğünü, evden ayrıldıktan 3 gün sonra durumu öğrendiğini ve kızını kurtarmak istediğini söyledi. 1,5 yıldır kızıyla görüşemediğini söyleyen talihsiz anne, kızının boşanacağını ama damadının onu kandırdığını, kendisinin bir şey yapamadığını söyledi. Bilecik ve İnegöl polisinin devreye girdiğini anlatan anne, kızının telefonundan kendisine ses kayıtlarının atıldığını, Volkan isimli kişinin “kızınızı vermeyeceğim” dediğini söyledi. Torununun “annemi babam yerden yere atıyor” dediğini Müge Anlı’ya söylenen kızı canlı yayına bağlandı. Volkan’la mutlu olduğunu, dönmeyeceğini söyledi. Volkan telefonu alarak, Gülcan’ın çok şiddet gördüğünü, ona ailesinin değil kendisinin sahip çıktığını anlattı. Gülcan’ın böbrek hastası olduğunu, o yüzden defne yaprağıyla tedavi ettiklerini söyledi. “Uygulamada tanıştık, bana çok destek oldu” dedi. Gülcan’ın eşi ise, “Ben kimseyi dövmedim” dedi. Gülcan Hanım, kaçtığı kişinin de evli ve 3 çocuklu olduğunu söyledi.