Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 kişinin öldüğü Marina Kafe’nin sözleşmesi feshedildi

Geçtiğimiz hafta abi kardeş iki kişinin kafe işletmecisi tarafından çıkan tartışmada öldürüldüğü Marina Cafe’nin sözleşmesi feshedildi

Geçtiğimiz hafta abi kardeş

Geçtiğimiz hafta İzmit Seka Park’ta bulunan Marina Kafe’de işletme sahibi ve Hasan Akın ve Ahmet Akın arasında çıkan tartışmada tansiyon yükselmiş, abi-kardeş işletme sahibi tarafından vurularak öldürülmüştü. Olay Kocaeli gündemini bomba gibi sarsarken Büyükşehir’den Marina Kafe ile ilgili açıklama geldi.

BÜYÜKŞEHİRDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Marina Cafe’nin sözleşmesi feshedildi. Kafeyi artık Antikkapı A.Ş. işletecek.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı A.Ş. tarafından 2022 yılında 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında ihale edilerek kiraya verilmiş bulunan ve Marina Cafe adıyla işletilen iş yerinin kira sözleşmesi, tarafımızca tek taraflı olarak feshedilmiştir. Bahsi geçen işyerinin Antikkapı A.Ş. tarafından halkımızın kullanımına yönelik Sosyal Tesis olarak işletilmesi planlanmaktadır. Bu kapsamda mevcut kiracının tahliyesine müteakip gereken çalışmalar başlatılacaktır.

Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”