2 yaşındaki bebek pazarı birbirine kattı

Kartepe'de 2 yaşındaki çocuk annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak yürekleri ağıza getirdi

2 yaşındaki bebek pazarı birbirine kattı

Kartepe'de meydana gelen olayda 2 yaşındaki çocuk annesiyle semt pazarına gittiği. Annesinin alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkan çocuk pazarda kayıplara karıştı. Annesinin paniği üzerine pazarcılar polise haber verirken aynı zamanda camiden de anons verdirildi. Her yerde aranan çocuk, pazar dışında polis ekipleri tarafından bulundu.

2 yaşındaki bebek pazarı birbirine kattı - Resim : 1

ANNESİ PANİKTEN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Annesine götürüldüğü sırada polisin elini bırakan afacan yeniden koşmaya başladı. Pazarda polisi peşinden koşturan minik Ayşe, yüzlerde tebessüm oluşturdu. Kızını kucağına alan anne ise hem gözyaşı döktü hem de rahat bir nefes aldı.

2 yaşındaki bebek pazarı birbirine kattı - Resim : 2

"ÇOCUK BİR ANDA KAYBOLDU"

Yaşananları anlatan esnaf Musa Çetin, "Hanımefendi patates seçiyordu, çocuk ise hemen arkasında bebek arabasındaydı. Kadın patates seçerken çocuk bir anda kayboldu. Annesi her tarafa baktı ama bulamadı. En sonunda cami hocasını arayarak anons yaptırdık. Çocuk daha sonra sokakta, pazarın dışında yürürken bulundu" dedi.

2 yaşındaki bebek pazarı birbirine kattı - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ