Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

20-21 NİSAN HAVA DURUMU SON DAKİKA: Meteoroloji 45 İl İçin Saat Verdi! Kuvvetli Yağmur Kentleri Esir Alacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bu Gece Başlıyor..

20 Nisan Cumartesi gününün gelişiyle hafta sonu planlarını şekillendiren vatandaşlar gözlerini gökyüzüne çevirdi. Bugün hava nasıl olacak, 20 Nisan bugün yağmur yağacak mı merak eden vatandaşlara flaş açıklama geldi. Meteoroloji 43 il için sarı kodlu uyarı yaptı. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar dikkat! O saatte başlıyor..

20 Nisan Cumartesi gününün

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması az önce geldi. 20 Nisan Cumartesi günü arama motorlarında bugün İzmir’de yağmur var mı, bugün hava yağmurlu mu, Ankara’da bugün yağmur var mı sorgulaması yapan vatandaşlara sarı kodlu uyarı geldi. MGM sarı kodlu uyarı açıklamasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya illerine dikkat çekildi. Prof. Dr. Orhan Şen son dakika açıklamasında saat verildi. Peki, yarın İstanbul’da yağmur var mı? 20 Nisan bugün yağmur yağacak mı? İşte 20 Nisan Meteoroloji son dakika tahmini..

METEOROLOJİ SON DAKİKA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sıcaklıklar 2-4 derece düşüyor. Rüzgar Marmara’da kuzeyden, İç Anadolu, Ege, Akdeniz’de güneyden kuvvetli esiyor. Gece batının kıyı kesimlerini etkileyen kuvvetli yağış, sabah ve öğlen İstanbul, Antalya, Muğla başta olmak üzere Marmara, İç Ege, İç Anadolu’yu da etkileyecek. İstanbul 17 C” dedi.

20 NİSAN BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kars çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar Marmara, Güney Ege, Batı Akdeniz ve Uşak ile Kütahya’da kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredecek.

MGM SARI KOD VERİLEN İLLER

Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce