Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

20 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu SON DAKİKA! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

20 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Kanal D canlı yayın ekrana gelen Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu. Bugün 4 gelin tezgah başına geçti ve Karamelli Trileçe yaptı. Olayların bitmediği gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 20 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta severler ekran başındaki yerinden bir an olsun ayrılmadı. Entrikaların bir türlü bitmediği gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları verildi. Yeşim, Tuğba, Aleyna ve Gamze’nin altın yarışında gün sonu birinci olan gelin açığa çıktı. 20 Aralık Çarşamba Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu. Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta birincisi geldi. Gelinim Mutfakta Beyhan olayların kadını olmaya devam etti. 20 Aralık Çarşamba günü ekran yolculuğuna devam eden Gelinim Mutfakta yarışında bir ilk oldu ve ilk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin’den 0 puan geldi. Herkesi şoke eden Gelinim Mutfakta toplam puan durumu açığa çıktı. Gelinim Mutfakta canlı izle ekranında tüm detaylar takip edildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 20 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=T2B_6jIThW0

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

20 Aralık Çarşamba günü Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında günün çeyrek altın sahibi belli oldu. 20 Aralık Çarşamba 1283. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programında haftanın bir ilk durumu yaşandı ve ilk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin Karamelli Trileçe tabağına 0 puan verdi. Haftanın üçüncü yayınında yeni gelin ile kayınvalidenin dramı yaşandı. Gamze’nin kaynanası Hatice kaybettiği eşinin ardından, “Ne zaman karşımdan geldiğini görsem kalbim çarpardı. O adar birbirimizi severdik. Sedyede ikimizi d götürüyorlar ben döndüm Mesut hakkını helal et dedim. O ayrıldığımız hal gözümün önünden gitmiyor. Çok özlüyorum, çok arıyorum, çok yalnız kaldım” deyince gözyaşları sel oldu. Gelinim Mutfakta Aleyna ortaya attığı iddia şok etti. Aleyna, Gönül ile Beyhan’ın bakmamaları gereken bir dosyayı kurcaladıklarını söyledi. Nursel Ergin, “Ne mi olur? Diskalifiye olursunuz. Son uyarınızı aldınız” dedi.

20 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 20 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta altın yarışında günün kazananı belli oldu. Bir ilk oldu ve günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1283. bölümde sunucu Nursel Ergin Aleyna’ya 0 puan verdi. Günün en güzel Karamelli Trileçe tabağını yapan gelini Yeşim oldu ve Nursel Ergin’den 5 puan aldı. Aleyna’nın tabağı için, “Sinirlerimi bozdu benim. Bu tabağa 1 bile vermeyeceğim. Bu tabağın gerçekten görüntüsü var ama kesinlikle bir Trileçe değil” dedi. 20 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altın kazanan gelin Yeşim oldu ve yakasına taktı. İşte 20 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu tablosu..

TUĞBA- 17

ALEYNA- 4

YEŞİM- 20

GAMZE- 17

DİĞER VİDEOLAR