Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

20 Kasım Bugün Okul Tatil Mi? Hangi İllerde Bugün Okul Tatil? Malatya, Bursa, Eskişehir, İstanbul Okul Tatil Mi?

Kasım ara tatilin bitmesiyle kar tatili haberi geldi. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından beyaz örtü illeri kapladı ve tatil kararı alındı. Peki, hangi illerde bugün okul tatil? 20 Kasım bugün okul var mı? Malatya, Bursa, Eskişehir, İstanbul okul tatil mi? işte 20 Kasım tatil olan iller..

Kasım ara tatilin bitmesiyle

20 milyondan fazla öğrenci ile öğretmeni ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen verilerin ardından birçok kent beyaz örtüyle kaplandı. Hafta sonu kuvvetli yağmur ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde eğitim öğretime 1 gün daha ara verildi. 10 Kasım Cuma gününden bu yana kasım ara tatilde olan öğrenciler 1 gün daha tatil yaptı. 20 Kasım Pazartesi günü için arama motorlarında bugün okul var mı İstanbul, bugün okul var mı, bugün okul tatil mi, okul tatili ne zaman bitiyor, Malatya okul tatil mi, bugün okul var mı yok mu, ist okul tatil mi, bursada bugün okul var mı, okul var mı bugün, okul bugün tatil mi sorularına yanıt arandı. İşte 20 Kasım okul tatil olan yerler..

BURSA’DA BUGÜN OKUL VAR MI?

Zonguldak’ta eğitime 1 gün ara verildi. Ara tatil ardından kentte 20 Kasım Pazartesi günü de tatilin devam edeceği söylendi. Kentte eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Bursa için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Meteoroloji kar ve sağanak için 33 kentte sarı ve turuncu alarm uyarısı verdi. Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Yalova, Karabük, Düzce illerinde 21 Kasım Salı günü için tatil haberi gelebilir.

BOLU BUGÜN OKUL VAR MI?

20 Kasım Pazartesi günü için bir tatil haberi de Bolu’dan geldi. Bolu Valiliği il genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime ara verdi. 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi.

20 KASIM SAKARYA TATİL

Düzce’nin Akçakoca, Yığılca ve Sakarya’nın Hendek ilçelerinde de 1 günlük kar tatili haberi geldi. Akçakoca Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi. Yığılca Kaymakamlığı ise, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” dedi. Sakarya’nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Valilik; Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

BUGÜN OKUL VAR MI İSTANBUL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından hafta sonu İstanbul’da hayat durdu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve fırtına hayatı felç etti. 19 Kasım Pazar sabah saatlerinde kar yağışı başladı. TEM otoyolunun bir kısmı kapandı. Beyaz karın oluştuğu İstanbul’da 20 Kasım Pazartesi günü için tatil haberi Şile’den geldi. İstanbul Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile’de okulları 1 gün daha uzattı. Valilikten yapılan açıklamada, “İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile’de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak Şile’deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım’da idari izinli sayılacaktır” denildi. İl genelinde henüz tatil kararı yok.