Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

20 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

20 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Nursel Ergin günün en güzel Çibörek tabağını yapan geline çeyrek altını verdi. Aleyna ile kayınvalidesi arasında yaşanan villa krizinin ardından gün sonu geldi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 20 Kasım puan tablosu..

Gelinim Mutfakta 1261. bölümün kazananı belli oldu. Kanal D ekranının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’da gün birincisi belli oldu. Sunucu Nursel Ergin günün en güzel Çi Börek tabağını hazırlayan gelini duyurdu. 20 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümde bir yandan Gönül kaynana ile Tuğba arasında anahtar krizi patlak verirken bir yandan da Aleyna ile kayınvalidesi Hacer arasındaki villa krizi patlak verdi. Haftanın ilk yayınında Gelinim Mutfakta kim birinci oldu belli oldu. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu açıklandı. 20 Kasım Pazartesi günü yeni bölümü izleyenler Gelinim Mutfakta toplam puan durumu, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, Gelinim Mutfakta bugün araştırması yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 20 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu…

20 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Her gün birbirinden enteresan olayların ekrana geldiği Gelinim Mutfakta yeni bölüme Gönül hanım ile Tuğba arasında anahtar krizi yaşandı. Gönül hanım hafta sonu anahtarla eve giremediğini söyledi. Tuğba ise oranın kendi evi olduğu, kaynanasının başka ilde yaşarken anahtarının neden olacağını sordu. Oğlunun evi Tuğba’nın üzerine yapmasını hala kaldıramayan Gönül hanım noktagazetesi.com.tr Tuğba’ya verdi veriştirdi. Öte yandan kayınvalide Hacer ile gelini Aleyna arasında villa krizi patlak verdi. Bugünkü yeni bölümde noktagazetesi.com.tr Aleyna, nişanlısıyla 6 odalı lüks bir villada oturacağını, hatta kapora verdiklerini söyleyince Hacer kaynana sinir krizi geçirdi. 20 Kasım Pazartesi günü yaşanan 1261. bölümde Hacer kaynana, “Vallahi kabus oldun artık. O ellerini oğlumun üzerinden çek artık” diyerek Aleyna’ya ateş püskürdü. noktagazetesi.com.tr Hacer kaynana çıldırdı. Beyhan kaynana ise Gönül hanımı tutarak, “Tuğba en o evi babanın evinden getirmedin” dedi.

20 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

Haftanın ilk bölümü olan Gelinim Mutfakta 1261. bölüm sona erdi. 20 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölümde tadımlar yapıldı ve puanlamaya geçildi. Bugün gelinlere verilen Çibörek tarifleri arasında en güzel tabağı hazırlayan Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Nursel Ergin 4 gelin arasında en beğendiği tabak olarak Gizem’i seçti ve ona 5 puan verdi. Aleyna ise Nursel Ergin’de 1 puan aldı. İşte 20 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

TUĞBA- 8

YEŞİM- 19

ALEYNA- 9

GİZEM- 17

DİĞER VİDEOLAR