20 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA! 20 Mayıs Okul Var Mı? 20 Mayıs Pazartesi Okullar, Üniversiteler, Bankalar, Hastaneler Açık Mı?

Bu yıl pazar günü kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ardından okulların tatil olup olmadığı sorgulandı. Milli bayram 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2024 resmi tatiller arasında yer aldı. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? İşte yanıtı..

20 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA! 20 Mayıs Okul Var Mı? 20 Mayıs Pazartesi Okullar, Üniversiteler, Bankalar, Hastaneler Açık Mı?

20 Mayıs tatil mi 2024 sorusuna yanıt arayan milyonlarca vatandaş resmi tatil listesine odaklandı. Bu yıl pazar günü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi yurdun dört bir yanı Türk bayrakları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleriyle donatıldı. Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü 2024 resmi tatil takviminde yer aldı. Peki, 20 Mayıs okul, hastane, noter, banka açık mı? 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? İşte yanıtı..

20 MAYIS TATİL Mİ 2024?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2024 resmi tatil takviminde yer alıyor. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı pazar günü kutlanacak. Tüm yurtta resmi törenlerin yanı sıra ücretsiz halk konserleri düzenlenecek. Birbirinden farklı etkinliklerin yapılacağı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ardından 20 Mayıs Pazartesi günü normal işleyiş devam edecek.

20 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için nefesler tutuldu. Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi bayramı olan 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktı. Türk ulusal mücadelesinin yapıtaşlarından olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı pazar günü resmi tatil yapılacak. 20 Mayıs Pazartesi günü okullar açık olacak. 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü resmi tatil olmadığı için okullar, üniversiteler, bankalar, noterler, hastaneler normal işleyişlerine devam edecek.