Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı tarafından taşra

Sağlık Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında “temizlik görevlisi” olarak istihdam edilmek üzere yapılacak 216 engelli sürekli işçi alımı için kura çekimi tarihi belli oldu. İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınan sürecin ardından adaylar, kura çekimi sonuçlarını ve atama detaylarını merakla bekliyor.

Başvuruları 1-6 Kasım 2023 tarihleri arasında tamamlanan Sağlık Bakanlığı 216 engelli personel alımı için kura çekimi, 28 Kasım 2023 Salı günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Kura çekimi saat 09.00’da başlayacak ve 18.00’de sona erecek.

Atama için belirlenen kontenjanlar, Ardahan, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, İstanbul, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kilis, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde çalışmaya hak kazanan asıl ve yedek adaylar belirlendikten sonra ilan edilecek.

Kura sonuçları, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer duyurular, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinde yayımlanacak. Adaylar, sonuçları bu adresten takip edebilecekler.