Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2023 Survivor Kadrosu Merve Aydın Bombası: Merve Aydın Kaç Yaşında?

Acun Ilıcalı’nın reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star 2024 kadrosunda değişiklikler sürüyor. Dominik hayatını yakından bilen Merve Aydın’ın Survivor 2024 kadrosuna girdiğini duyan hayranları araştırma yapıyor. Peki, Merve Aydın kaç yaşında? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

2023 Survivor Kadrosu Merve Aydın Bombası: Merve Aydın Kaç Yaşında?

Yayınladığı her döneme damga vuran rekortmen yapım Survivor All Star için çalışmalar sürüyor. Kadroyu bir bir açıklayan Acun Ilıcalı bomba üstüne bomba patlatıyor. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can, Turabi Çamkıran gibi isimlerin yer alacağı Survivor All Star’da Merve Aydın rüzgarı esiyor. Peki, Merve Aydın kimdir? Kaç yaşında? İşte merak edilenler…

SURVİVOR MERVE AYDIN

Survivor All Star 2024 kadrosuna birçok başarılı ismi dahil eden Acun Ilıcalı kadronun 9’uncu ismini açıkladı. All Star’ın 9’uncu isminin Merve Aydın olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, “Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir” dedi. 

MERVE AYDIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

17 Mart 1990 Bakırköy İstanbul doğumlu Merve Aydın Filiz, orta mesafe koşucusudur. 800 m açık hava ve salon Türkiye rekorlarının da sahibidir.  2012 Yaz Olimpiyatları’ndan sakatlık yaşamasına rağmen yarışa devam ederek büyük ses getiren Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası e 2011 yılında Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.

Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında (Nagihan Karadere, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) ikinci defa gümüş madalya sahibi olan Merve Aydın, Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’ndaki performansıyla Dünya-Olimpiyat B barajını da geçmeyi başardı. Survivor tarihine adını yazdıran Merve Aydın, Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu. 

MERVE AYDIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!