2024 KPSS ALAN BİLGİSİ OTURUMLARI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR? KPSS Alan Bilgisi 1., 2. ve 3. Oturum Süreleri! 2024 KPSS Alan Bilgisi Sınavı

Memur olma hayali kuran adayların beklediği KPSS alan bilgisi sınavı geldi çattı. 20 Temmuz Cumartesi ve 21 Temmuz Pazar günü yapılacak olan KPSS alan bilgisi sınavı için geri sayım başladı. Sınav giriş belgelerini alan adaylar sınav merkezlerine gitti. Peki, KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika? İşte KPSS Alan Bilgisi 1. 2. 3. oturum süresi..

2024 KPSS ALAN BİLGİSİ OTURUMLARI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR? KPSS Alan Bilgisi 1., 2. ve 3. Oturum Süreleri! 2024 KPSS Alan Bilgisi Sınavı

Binlerce adayın beklediği KPSS alan bilgisi sınavı geldi. 14 Temmuz Pazar günü yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları ardından sıra alan bilgisine geldi. 20 Temmuz Cumartesi günü yapılan KPSS Alan Bilgisi sınavları 1. Oturum cumartesi sabah Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri için, Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum ise Cumartesi günü öğleden sonra yapılacak. Peki, KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika? İşte merak edilenler..

2024 KPSS ALAN BİLGİSİ OTURUMLARI

Hukuk, İktisat, Maliye bölümleri için, Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum 21 Temmuz Pazar sabahı İşletme, Muhasebe, İstatistik bölümlerindeki adaylar için yapılacak. KPSS Alan Bilgisi sınav açıklamasında, "20 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 21 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır" denildi.

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAVI KAÇ DAKİKA

ÖSYM https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleriyle birlikte sınav giriş belgelerini alan adaylar sınav merkezlerine gitti. 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü uygulanacak olan Alan Bilgisi 1. Oturum için saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak. 20 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan Alan Bilgisi 2. Oturumu için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak. 21 Temmuz Pazar günü Alan Bilgisi 3. Oturumu için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına giremeyecek.

Kaynak: Şermin Temur