2024 MSÜ SINAV SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU: 2024 MSÜ Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MSÜ Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır?

3 Mart Pazar günü yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) sonuçları beklenmeye başladı. Sınavda ter döken adayların MSÜ sonuçlar ne zaman açıklanır sorgusu başladı. Peki, 2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih..

2024 MSÜ SINAV SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU: 2024 MSÜ Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MSÜ Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır?

2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak merak eden öğrenciler sorgulamaları hızlandırdı. 3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav soruları tamamı PDF halinde yayınlandı. Sınavda ter döken çok sayıda öğrencinin yeni gündemi MSÜ sonuçları oldu. 2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu. Peki, MSÜ sonuçlar ne zaman açıklanır? İşte merak edilen MSÜ sonuç açıklama tarihi..

2024 MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 Mart 2024 Pazar günü yapıldı. Saat 10.15'te başlayan MSÜ sınavı için öğrencilere toplam 165 dakika cevaplama süresi verildi. Sınavın tamamlanmasıyla adayların ana gündemi sonuç sayfası oldu. MSÜ sonuçlar ne zaman açıklanacak 28 Mart Perşembe günü erişime açılacak. Milli Savunma Üniversitesi tarafından açıklanan faaliyet takviminde ÖSYM MSÜ 2024 sınav sonuçları tarihi 28 Mart olarak duyuruldu.

MSÜ SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

3 Mart Pazar günü gerçekleşen MSÜ sınavı sonuçları 28 Mart 2024 tarihinde erişime açılacak. MSÜ sınavında adaylar Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru yanıtladı. Toplam 165 dakika cevaplama süresi verildi. Her adayın testlerde verdiği doğru ve yanlış cevapların sayısı belirlenerek sonuç açıklama işlemlerine başlandı. MSÜ sınavı 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götüreceği açıklandı. MSÜ sınavına giren adaylar https://www.osym.gov.tr/ ekranı üzerinden MSÜ soru ve cevapları inceleyebilir.