2024 PARİS OLİMPİYATLARI AÇILIŞ TÖRENİ SAAT KAÇTA? Paris Olimpiyatları Ne Zaman Başlıyor? Türkiye Olimpiyat Kadrosu

Bu yıl 33'üncüsü düzenlenecek olan Paris Olimpiyatları için hazırlıklar başladı. Lille, Marsilya, Lyon, Nice ve Pasifik adası Tahiti gibi Fransız şehirleri dahil olmak üzere toplamda 35 salonda gerçekleştirilecek olan Paris Olimpiyatları açılış töreni merak konusu oldu. Peki, olimpiyat açılış töreni saat kaçta? İşte yanıtı..

2024 PARİS OLİMPİYATLARI AÇILIŞ TÖRENİ SAAT KAÇTA? Paris Olimpiyatları Ne Zaman Başlıyor? Türkiye Olimpiyat Kadrosu

2024 Paris Olimpiyatları ne zaman başlıyor merak eden spor tutkunları araştırmaları hızlandırdı. Tüm dünyanın merakla beklediği açılış töreni bilgileri merak konusu oldu. Milyonlarca spor severin gündeminde ilk sırada yer alan Paris Olimpiyatları startı verildi. 11 Ağustos Pazar gününe dek sürecek olan olimpiyatların açılış tarihi belli oldu. Peki, olimpiyat açılış töreni saat kaçta? İşte Türkiye olimpiyat kadrosu ve merak edilen detaylar..

2024 PARİS OLİMPİYATLARI AÇILIŞ TÖRENİ SAAT KAÇTA?

2024 Paris Olimpiyatları açılış töreni 26 Temmuz Cuma günü Türkiye saati ile 20:30'da yapılacak. Futbol ve rugby yedili maçlarıyla start alacak olan Paris Olimpiyatları 24 Temmuz Çarşamba günü başladı. 11 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek olan Paris Olimpiyatları için satılan 8.6 milyon bilet ile 1996 Atlanta Olimpiyatları'nda satılan 8.3 milyon bileti geride bıraktı. Paralimpik Oyunlar için şimdiden 1 milyondan fazla bilet satıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ