21-27 Ağustos burç yorumları

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk günü ortaklık, ilişki alanınızda krizli gündem ve olaylarla tamamlanmalara, sonlanmalara gidebileceğiniz bir hafta olabilir. Salı, Çarşamba miras, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Bazıları için operasyon, ameliyat gündemleri olabilir, bu iki gün zehirlenme ve bağırsak rahatsızlıklarına dikkat edin. Ayın son haftası itibariyle Merkür gezegeni sağlık ve çalışma alanınızda retro harekette olacak, eski sağlık sorunlarınızda tetiklenmeler, çalışma ortamınızda iletişimsel problemler, yazışma, mail trafiğinde hatalarla karşılaşabilirsiniz. 24 Ağustos daha önceden hakketmiş olduğunuz görev, terfi ya da talebiniz gerçekleşebilir. Bazıları için hastane ve rutin kontroller, evcil dostlarıyla ilgili gündemler olabilir. Hafta ortası yeni bir eğitim, seyahat, yurtdışıyla bağlantılı konularında gündemler olabilir. 27 Ağustos itibariyle odağınız ilişkiler ortaklıklar açık düşmanlarınız ve rakipleriniz olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Bu hafta yaşadığınız sorunlar ve yaşadığınız sıkıntılarda sevdikleriniz ve arkadaşlarınızın desteğini görmemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda yanıldığınızı aldandığınızı düşünebilirsiniz. Haftanın ilk günleri, emlak alım satımı, taşınma gündemleriniz olabilir. Aile içinde aile büyükleriyle ilgili süreçleriniz olabilir. Spekülatif yatırımı olanlar için hafta ortası sıkıntılı olabilir. Merkür 23/24 Ağustos retro harekete geçmek üzere durağan konumda, özellikle bu iki gün mevcut ilişkilerinizde sorunlar, çocuklarla çatışmalar, yatırımlar konusunda kayıplar yaşanabilir. Ağustos’ un son haftası kariyer konularında motivasyonunuzun arttığı güçlendiğiniz bir süreç, çalışma hayatınız günlük rutinleriniz ve sağlığınızla daha çok ilgilendiğiniz gündemleriniz başlıyor olacak. Ağustos son haftası eski bir ortaklık, ya da ilişki konularında sorumluluklar alabilir, arkadaş çevrenizde ayıklamalar yapabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Ağustos’ un son haftası itibariyle ev, yuva, aile konuları gündeminiz. Aile içinde eski birtakım konuların tekrar gündeme gelmesi iletişim problemlerinin yaşanması mümkün. Ev içinde teknolojik cihazlarda problemler yaşayabilir, ev konularında netleşmeden beklentinizi karşılamayan durumlar oluşabilir. Kariyeriniz, ilişkileriniz, aileniz arasında sıkıştığımızı hissettiğiniz bir hafta olabilir. Spekülatif yatırımlar konusunda şansınızın arttığı bir süreç olabilir. Bazı ikizler eski sevgilileriyle tekrar denerken bazıları da yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Kimileri çocuk haberi ya da kararı alırken kimileri de çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Hafta başı bir seyahat durumunuz olabilir. Güneşin üçüncü evinize geçmesi sebebiyle kardeşleriniz, ticari konular, seyahatleriniz uzunca süre gündeminiz olabilir. Maddi olarak beklediğiniz bir para gelebilir, ödemelerinizi yapabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederim.

Ağustos son haftası itibariyle Merkür üçüncü evinizde gerileme hareketine başlayacak, sosyal medya, alışveriş, araç alım satımı konularında özellikle Ağustos sonuna kadar dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Trafiğe alkollü, uykusuz çıkmamanızı her zamankinden daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ay sonu itibariyle seyahat, eğitim, yurtdışı konuları , e ticaret , sosyal medya gündemlerinizde aksamalar ve sorunlar oluşabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Ağustos ayı içerisinde eski eş, ilişki ya da ortaklık konularında tekrar bir şans vermek isteyebilirsiniz. Merkür 23 Ağustos itibariyle para, özdeğer alanınızda retro hareketine hazırlanacak, özdeğerinizi, kazancınızı sorguladığımız bu süreçte, emeklerinizin karşılığını alamadığınızı, düşünebilirsiniz. 23/24 maddi konularda kandırılma dolandırılma, beklentilerin karşılanmaması gündemleri yaşanabilir. Ağustos sonu itibariyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz, aracınız, yaşam alanınızla ilgili motivasyon ve mücadelenizin arttığı bir sürece giriyorsunuz. Ağustos sonu Eylül ortası, miras, kredi, borçlar, ameliyat operasyonlarla ilgili sizi zorlayan gündemleriniz olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Ağustos ayının son haftaları Bazı başaklar yeni bir eğitime başlayabilir, sınav vb gündemleri olumlu geçebilir. Tatil planı, yurtdışı seyahati yapmak isteyenler bu alanda harcamalarını abartabilirler. 23 Ağustos itibariyle Merkür gerilemek üzere durağan konuma geçiyor. 1. Evinizde gerileme yapacak merkür, sağlığınız, yetenekleriniz konusunda gündemlerle eksik bıraktığınız noktaları tamamlamanıza izin verirken, eski ilişki, eski ortaklıklar, düşmanlar ve rakipleriniz konularında da gündemler verecektir. Ağustos sonu itibariyle motivasyon ve mücadelemiz özdeğer ve kazançlar alanınızda olacak. Yeni ek gelir kaynakları oluşturabilirsiniz. Ağustos sonu Eylül ün ortalarına kadar ilişkilerinizde evliliğinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, duygusal olarak kısıtlanmış, depresif hissedebilirsiniz. Ay sonu itibariyle ortaklıklarınız, evlilikleriniz bazılarınız ilişkileriniz konusunda hayal kırıklıkları aldanma ve yanılsamalar yaşayabilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Ay sonu itibariyle biraz daha içe döndüğünüz, bir takım hazırlıklarla ilgilendiğiniz süreç olabilir. Ayın son haftası ve Eylül ortası itibariyle daha çok görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ilişkilerinizle ilgili motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı, sağlık yada estetik kaynaklı operasyonel gündemlerinizin olduğu bir süreç olabilir. Merkür retrosu sizin daha çok bilinçaltınızla ilgili konulara değinmenizi isteyecek. Korkuların üzerine gitme zamanı. O nedenle kendinizi huzursuz hissettiğiniz mevzuların üzerine gidebilirsiniz. Bu süreçte özellikle geçmişten gelen psikolojik problemleri ele alabilirsiniz. Geçmiş kaygı ve korkuların tetiklendiği gizli birtakım konuların ortaya çıktığı bir süreç olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Ağustos sonuna kadar yeni bir işe başlayabilirsiniz. İlişkileriniz, flörtlerinizde sorunlar yaşayabilir, ilişkiyi ve nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar eski partnerlerden dönüşler olabilir. 23 Ağustos itibariyle Merkür 11. Evinizde retro harekete başlayacak durağan konumda olduğu özellikle 23/24 Ağustos sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili iletişim sorunları ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz Merkür retrosu sürecinde sosyal çevrenizde hayli ayıklama yapacaksınız gibi görünüyor. Ağustos sonu itibariyle Eylül ortasına kadar çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konularında gündemleriniz olabilir, bu alanlarda sizi kısıtlayan sorumluluk almanıza zorlayan durumlar gelişebilir.

YAY VE YKSELEN YAYLAR

Bazı Yaylar yarım bıraktıkları bir eğitime tekrar başlama kararı alabilirler. Geçmiş bir dava, hukuksal bir konu ay sonu Eylül ayına doğru tekrar gündeme gelebilir. 23/24 Ağustos Merkür kariyer alanınızda retro harekete geçmek için durağan konuma geçiyor, özellikle bu iki gün kariyerde otoritelerle çatışmalar, yazışma ve imzalarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bazıları İçin aile üyeleriyle yada evlilikleri, ortaklıkları konularında geçmiş bir takım olayların gündeme gelmesi sebebiyle sorunlar yaşanabilir. Ay sonu itibariyle Eylül ortasına kadar odağınız ev, aile, yuva konuları olacak gibi görünüyor. Ağustos sonu itibariyle idealleriniz doğrultusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bu yolda önünüze çıkan problemler karşısında uyumlu olmak, barışçıl ilerlemek pekte mümkün olmayacak gibi görünüyor. Arkadaş ortamınız ve sosyal çevrenizle gerilimler yaşadığınız bu süreçte öfkenizi biraz daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Eylül’ün ilk haftasına kadar ekstra gelirler, borçlar alanındaki sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. Eş geliri, ortaklı ticari gelirleriyle ilgili artışlar yaşayanlarınız olabilir. 23/24 Ağustos itibariyle Merkür gerileme hareketine başlıyor. Özellikle bu iki gün uzak seyahatler, trafik konularında e ticaret dış ticaret ve sosyal medya konularında problemler yaşayabilirsiniz. Bazı oğlaklar seyahat, eğitim, eşinin ailesiyle ilgili problemler yaşayabilirler. Ağustos son haftası Eylül ortası itibariyle kardeşleriniz yakın çevreniz seyahatler, aracınız, ticari potansiyelleriniz konularında zorlanmalar blokajlarla karşılaşabilir bu alanlarda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

23/24 Ağustos Merkür retro hareket için durağan konuma geçiyor. Özellikle bu iki gün eski bir vergi, borç, ceza , ödenmemiş kredi ya da kredi kartı konuları karşınıza çıkabilir. Bu iki gün krizlere açıksınız, sağlık konularında yaralanmalara, kazalar dikkat etmenizi tavsiye ederim Ayın son haftası ve Eylül ortası maddi konular, varlıklarınız, borçlar ödemeler konularında yapılandırmalarla, rahatlama yaşayabilir, yeni maddi kaynaklar oluşturmak isteyerek sorumluluklar alabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Hafta başında sağlığınız çalışma ortamınız konu ve gündemlerinde birtakım zorlanmalar yaşayanlarınız olabilir iş ortamında iş yükünüz artabilir, yaşanan problemleri abartabilir bu sebeple iş değiştirmek birim değiştirmek isteyebilirsiniz. 23/24 Ağustos itibariyle Merkür retro harekete geçmek üzere durağan konumda bu iki gün sosyal ilişkileriniz, evlilik ortaklık özel ilişkilerinizde iletişimsel ya da yanlış anlama kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz, bazılarınız için eski eş ve partner dönüşleri olabilir. İlişkiler ortaklıklar alanında sorumluluklar almak zorunda kalacağınız ay sonu itibariyle zorlansanız da karşınıza çıkan fırsatlarla güçleneceksiniz.

21 Ağustos 2023

Eril figürlerle (eş, baba, patron vb.) kendinizi rahatça ifade edebilmek , çalışma hayatında olanlar için yaratıcı fikirlerini ifade etmek için çaba göstermek durumunda kalabilir. Bu durum üstünde baskı hissetmenize sebep olabilir. Evli olanlar ilişkisi olanlar fikir ayrılığı yaşanabilir. Hırslarınıza ve öfkenize yenik düşmemeye çalışın. Gerçeklerden kaçmak sadece kendinizi kandırmaya yarar sağlar. Kararlarınızda net olmalı ,hayatınızda neleri kabule geçemediğinizi anlamaya çalışın. Geçmişe özlem duyabilirsiniz. Kendinizi çıkmaza girmiş hissedebilir. Endişeleriniz artabilir. Ayrıca sağlık kontrollerini ihmal etmeyin. Dalgınlığa bağlı sakarlıklara ve kazalara dikkat…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

22 Ağustos 2023

Kontrolcü olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı gözden geçirmek stresinizi hafifletebilir. Evcil hayvanları olanlar gündemiz olabilir. Ailedeki yaşlı kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşırı hoşgörülü olabilirsiniz . Üzülmemeye özen gösterin. Arkanızdan söylenenleri duyabilirsiniz. Kandırılmamaya ,aklınızın karıştırabilen durumlar olabilir. Keyifsiz ve memnuyetsiz hissedebilirsiniz.Randevularınıza dikkat edin gecikme yada geç kalma gibi durumlar olabilir. Gereksiz harcamalara dikkat.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

23 Ağustos 2023

Gergin hissedebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışların yaşanabileceği , duyguları kontrol edebilmek sizin elinizde hatırlamakta fayda var. Enerjinizi üretmek veya spor için kullanabilirsiniz. Olumsuz duygularla kıskançlık, sevgisizlik , aşırı sahiplenici olabilirsiniz. Bu duygu durumunun geçici olduğunu bilmelisiniz. Kadınlarla tartışmamaya özen gösterin. Bir çok konuya pratik çözümler bulabilirsiniz. Zamanını iyi kullanan başarıyı yakalayabilir. Veee Merkür Retro başlıyor. Telefon , bilgisayar yedeklemeyi unutmayınız. Elektronik cihaz alımlara dikkatli olun.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

24 Ağustos 2023

Hedefleriniz için plan ve program yapabilirsiniz.Evli olanlar için birbirinize destek olabileceğiniz birgün. Değişen koşullar karşısında strese girebilirsiniz. Her değişim ruhsal olarak daha da büyüdüğünüz farkına varmak içindir. Sizi yoran takıntılarınız olup olmadığını fark etmeye çalışmalısınız. İş hayatı olanlar otorite (patron , müdür, şef vb) anlaşmazlık yaşanabilir. Sakin kalmaya çalışmalısınız. İki kere düşünüp bir kere konuşmakta faydalı olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

21-27 ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

İKİZLER, BAŞAK, AKREP, YAY

AŞK

KOÇ, ASLAN, OĞLAK, BALIK

PARA

BOĞA, YENGEÇ, TERAZİ, KOVA

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

BURÇLAR NE DİYOR

KOÇ BU HAFTA ÇOK DÜŞÜNÜYOR FAKAT KARAR VEREMİYOR.

BOĞA BU HAFTA DUYDUKLARIM VE GÖRDÜKLERİME ŞAŞIRAMIYORUM.

İKİZLER BU HAFTA ÇOK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY VAR AMA ŞAŞIRTICI ŞEKİLDE SUSUYORUM.

YENGEÇ BU HAFTA BEN GERÇEKTEN DEĞİŞİYORUM. ÖZGÜVENİMİN DAHA FARKINDAYIM.

ASLAN BU HAFTA HERŞEY RUTİN VE FAZLA SIKICI

BAŞAK BU HAFTA HER ALANDA HERŞEYİN İYİ GİDEMEYECEĞİNİ SANIRIM ARTIK ANLADIM.

TERAZİ BU HAFTA HERŞEY ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYOR GİBİ.

AKREP BU HAFTA AH UYKU NEREDESİN

YAY BU HAFTA TAMAM HERŞEY GÜZEL AMA BİR EKSİK VAR

OĞLAK BU HAFTA NE KURALCIYIM NE RELAX İKİSİNİN ORTASI

KOVA BU HAFTA MUTLU DEĞİLİM AMA FARKINDA OLAN YOK.

BALIK BU HAFTA KEYİFLİ SOHBET MUHABBETİN DİBİNE VURMUŞ DURUMDA.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

GÜNLÜK YORUMLAR

25 Ağustos 2023

Hadi bakalım bazı emeklerinizin karşılığını alma vakti bir süredir beklediğiniz konularda başarı elde edebilirsiniz. Satmak veya almak istediğiniz bir yer var ise olumlu gündemler yaşanabilir. Bazıları üzerine fazla yük olan maddi konular da rahatlayabilir güzel gelişmeler yaşayabilir. Ayrıca yaranıza merhem olacak kişiler veya ufak şanslar elde edebilirsiniz.

26 Ağustos 2023

Düşünüyor fakat karar veremiyorsanız, olumsuz negatif fazla düşünceler, dalgın, bitkin halsiz gibi hissediyorsanız normal ama etki geçici. Sadece dilimize, düşüncelerimize bugün biraz dikkat edeceğiz mecbur hatta şart. Takılmayın, görmeyin, duymayın ve cevap vermeyin. Herşey iyi giderken nasıl relax isen kötü giderken de bırak kontrol etmeye çalışma lütfen. Su akıyor daha güzel bir yolunu buluyor ve maalesef sen sadece üzüldüğünle kalıyorsun.

27 Ağustos 2023

Önümüzdeki 2 gün sağlıkta fazla baş ağrısı, böbrek, bel ve şeker hastalığı ile ilgili hassasiyetler yaşanabilir. Biraz kasvetli, karamsar birgün geçirebilirsiniz. Ayrıca yaşça büyük eril otorite figürler (eş, baba, patron vb.) ile ilgili bazı duyumlar veya sağlık konuları gündeminiz de olabilir. Dua ve sadakanızı ihmal etmemeye çalışın lütfen.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU