Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 Ekim Gönül Dağı Var Mı? Bu Akşam Gönül Dağı Var Mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT1 izleyicilerinin beklediği Gönül Dağı bugün var mı merak edildi. Cumartesi akşamları yeni bölümü yayınlanan sevilen dizi 21 Ekim bugün var mı araştırıldı. 110. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 21 Ekim Gönül Dağı var mı? İşte yanıtı..

TRT1 izleyicilerinin her hafta cumartesi günlerini iple çektiği Gönül Dağı dizisi yeni bölüm var mı merak edildi. Cumartesi gününün gelişiyle izleyicilerin merak ettiği sorulardan biri de bu akşam  Gönül Dağı dizisi var mı oldu. Türkiye’de ilan edilen 3 günlük milli yasın son günü olan 21 Ekim TRT1 yayın akışı mercek altına alındı. Gönüllerde taht kuran Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler bu akşam Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı bu hafta var mı, 21 ekim Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı 110 bölüm fragmanı, Gönül Dağı 110 bölüm ne zaman, Gönül Dağı Twitter, bu akşam Gönül Dağı dizisi var mı, Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı. İşte 21 Ekim Gönül Dağı kararı..

BU AKŞAM GÖNÜL DAĞI VAR MI?

3 günlük milli yas kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acılara saygı gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir” dedi. 21 Ekim 2023 Cumartesi günü güneşin batışına kadar bayraklar yarıya çekildi. Yas günlerinde televizyon dizilerinin kimi yeni bölümü yayına sokarken kimileri de tekrar bölümü yayınladı. 21 Ekim Cumartesi yayınlanan Gönül Dağı dizisi için hemen belirtelim ki sevilen dizinin bu akşam yeni bölümü var. Gönül Dağı 110. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde Taner ve Selma öğretmen arasındaki aşk perdesi tamamen açılacak.

 

21 EKİM 2023 TRT 1 YAYIN AKIŞI

05:40 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

07:20 Beni Böyle Sev

10:00 Hayallerinin Peşinde

11:20 Doru Macera Ormanı (Yerli Sinema)

12:40 Kendi Düşen Ağlamaz

15:55 Benim Güzel Ailem

19:00 Ana Haber

20:00 Gönül Dağı

00:15 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

01:30 Pelin Çift İle Gündem Ötesi Artı

02:00 Kendi Düşen Ağlamaz

04:30 Benim Güzel Ailem

06:10 Kapanış

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

DİĞER VİDEOLAR