Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

22 Eylül Müge Anlı Canlı İZLE! ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! Müge Anlı Youtube Tek Parça İzle

Haftanın beş günü canlı yayına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni bölüme başladı. Saatler 10.00’ı gösterdiğinde ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert’te hafta finali geldi. İşte Müge Anlı 22 Eylül 2023 canlı yayın ekranı..

Haftanın beş günü canlı

22 Eylül Müge Anlı Canlı İZLE! ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! Müge Anlı Youtube Tek Parça İzle

22 Eylül Müge Anlı canlı izle ekranı geldi. Ekran karşısındaki fanlarını hop oturup hop kaldıran Müge Anlı haftanın son gününe başladı. ATV kanalının karşısına geçen izleyiciler Müge Anlı yeni bölüm beklemeye koyuldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Eylül 2023 canlı yayın araştırması yapan izleyiciler için yeni bölüm başladı. İşte 22 Eylül Müge Anlı canlı izle ekranı..

MÜGE ANLI 22 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

bbb-1
21 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Haftanın son canlı yayınına çıkan Müge Anlı geçtiğimiz günü yorumladı. 21 Eylül Perşembe günü stüdyoya babasını aramak için gelen Merve Güzel, hiç görmediği babasını buldu. Annesi ve babasının bir gece kulübünde tanıştıklarını, kısa süreli beraber olduklarını, imam nikahlı evli olduklarını sonrasında annesinin kendisine hamile kalıp Sakin Künar’a kendisinin öldü dendiğini anlattı. Ses sanatçısı olan babasını arayan Merve’nin baba hasreti bitti. 

Bedriye Kılıç’ın kaybında cinayet şüphesi üzerinde durulmaya başlandı. ”Eşim beni Bedriye Hanım’dan kıskandı” dedi. Değerlendirilen ihbarlar ve yapılan araştırmalar sonucu edinilen bir bilgiye göre, yakın zamanda Bedriye Kılıç’ın adı sütçü Sefer olarak tanınan bir köylüsüyle anılmış. Bu bilgiyi teyid etmek üzere ulaşılan Sefer Aslan, ”biz bir iş için onlara eşimle olanak sağladık, ben Tayfur diye mesaj attım dedi. Sonra bana mesajlar geliyordu eşim rahatsız oluyordu”dedi. Eşi ile Bedriye Kılıç’ın tartıştığını öne süren adam keşke hiç bulaşmasaydık diyede söyledi.

MÜGE ANLI 21 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN