Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

22 Kasım Çarşamba MasterChef Altın Kaşık Kim Aldı? MasterChef Altın Kaşık Alanlar

22 Kasım Çarşamba günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan MasterChef All Star’da altın kaşık sürprizi geldi. Kırık Türkçesiyle gönüllerde taht kuran Danilo şef cebinden altın kaşığı çıkardı ve fırlattı. Peki, 22 Kasım MasterChef altın kaşık kim aldı? İşte sorunun yanıtı ve MasterChef altın kaşık alanlar listesi..

22 Kasım Çarşamba günü

22 Kasım Çarşamba MasterChef altın kaşık kim aldı sorusunun yanıtı açıklandı. TV8 ekranının en sevilen yarışması MasterChef All Star yeni bölüm geceye damga vurdu. Her akşam yeni bölümü yayınlanan yemek yarışmasında günün en merak edilen anı geldi. 22 Kasım Çarşamba günü 157. bölümüyle sevenlerinin karşısındaki yerini alan MasterChef All Star’da Danilo şeften kaşık geldi. Barbaros ve Hasan’ın ardından bu akşam bir kişi daha altın kaşığa kavuştu. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm fragmanını inceleyen seyirciler Danilo şef kime kaşık attı merak etti. 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayında olacak Masterchef Türkiye 157. bölümde kaşığın sahibi belli oldu. İşte 3. altın kaşığa kavuşan yarışmacı..

22 KASIM MASTERCHEF ALL STAR 157. BÖLÜM

Heyecanın bir an olsun dinmediği Masterchef All Star’da elemeler hız kesmedi. Geçtiğimiz hafta süre bittikten sonra sosunu karıştıran Ayaz, Masterchef’in 13. yarışmacısı olarak veda etti. 12 kişiyle devam eden büyük yarış final sürecine girdi. Her akşam yeni bölümleriyle ekrana gelen Masterchef yemek yarışmasında günün kazanan ve kaybeden isimleri belli oldu. 21 Kasım Salı günü son bölümde bireysel dokunulmazlığı Cemre kazandı. Cemre, Barbaros’u eleme potasına gönderdi. Yapılan oylamada ise en çok oyu alan Dilara oldu. Böylece haftanın 1. ve 2. eleme adayları Barbaros ile Dilara oldu. 22 Kasım Çarşamba günü 157. bölümü yayınlanan Masterchef All Star mücadelesinde altın kaşık sesleri yükseldi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu sezonun ikinci altın kaşığını attı. Danilo Zanna, “Bir kaşık durumu var” diyerek altın kaşığı Dilara’ya fırlattı.

MASTERCHEF ALTIN KAŞIK KİM ALDI 22 KASIM 2023

22 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan MasterChef All Star’da altın kaşık geldi. Bu hafta Alican kaptanlığındaki Mavi takım ile Batuhan kaptanlığındaki Kırmızı takım mücadelesini izleyen seyircilere altın kaşık sürprizi geldi. 22 Kasım Çarşamba günü mücadeleye devam eden iki takım arasında rekabet iyice kızıştı. 157. bölümü yayınlanan MasterChef yarışında Danilo şef altın kaşığı fırlattı. 2023 sezonunda Hasan ardından ikinci altın kaşığı Dilara aldı. MasterChef’te altın kaşık, şeflerin yarışmacıların yemeklerini çok beğendiği ve onlara saygı duyduğunu gösteren bir jest olarak atılıyor Aşçılık dünyasında kaşık atmak şefin o kişiye daha üst bir şey öğretemeyeceği anlamı taşıyor.

MASTERCHEF ALL STAR 157. BÖLÜM ALTIN KAŞIK YAYINI İÇİN TIKLAYIN