Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

22 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

Gelinim Mutfakta bugün puan durumu belli oldu. Altın yarışında hafta ortası bölümü sona erdi. 22 Kasım Çarşamba günü Çikolatalı Bohça yapan gelinler arasında çeyrek altını alan isim açıklandı. Peki, Kanal D Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen 22 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

22 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Kanal D’de hafta içi her gün aynı saatte yayına giren Gelinim Mutfakta fanları çoğaldı. 22 Kasım Çarşamba günü hafta ortası bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan yarışta günün altın kazanan ismi açığa çıktı. noktagazetesi.com.tr detaylarında günün puanlaması yer aldı. Gelinim Mutfakta 1263. bölümde Çikolatalı Bohça yapan gelinler arasında birinci kim oldu merak edildi. Gizem ile kaynanası Filiz arasında yaşanan hamsi krizi bölüm boyunca işlendi. 22 Kasım Çarşamba günü kırmızı kaplı defteri açan kaynana Filiz, gelini Gizem’in çok müsrif olduğu için harcamalarını tek tek not ettiğini ekranda saydı. Nursel Ergin günün en iyi tabağını açıkladı. Hem Nursel Ergin’den hem de kayınvalidelerden günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altına kavuştu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 22 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

22 KASIM GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU?

22 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1263. bölümün kazanan ve kaybeden ismi geldi. Günün en can alıcı noktası Gizem ile kayınvalidesi Filiz arasındaki hamsi krizi damga vurdu. noktagazetesi.com.tr 22 Kasım Çarşamba günü hüngür hüngür ağlayan Gizem, ailesinin kendisini sildiğini, hiç arayıp sormadığını anlattı. Gizem’in hüzün dolu hikayesini izleyenler duygulandı. Gelini Gizem’in harcamalarını tek tek listeleyen kaynana Filiz güne damga vurdu. Eşiyle evlenince ailesinin ona sırtını döndüğünü söyleyen Gizem, “Ailem beni görmüyor. Anneannesi kızımı bile görmek istemedi. Böyle bir anneanne olabilir mi? Benim çocuğum biraz sorunlu doğdu. Ailem evlenmemi istemedi. Biz mücadele etmekten yorulduk. Her şey durulsun diye hemen nikah kıydık. noktagazetesi.com.tr Ben üniversite mezunuyum eşim galerici olduğu için ailem beğenmedi. Herkesin haberi olsun istiyordum. Çocuğum için bir şey yapabilirlerdi. Bazı şeyleri görmezden gelebilirlerdi. Sonuçta evlat atılmaz ki” dedi. Kaynanası Filiz’den annelik görmediğini söyleyen Gizem, “Kayınvalidem bana annelik yerine kayınvalidelik yapmaya devam etti. Belki o annelik yapıyor ama ben kendi annemin eksikliğini hissettiğim için onun anneliğini istemiyorum. noktagazetesi.com.tr Bilmiyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Gelininin harcamalarını kırmızı kaplı defterde tutan kaynana Filiz, “Çok müsrif. Ekonomi yapmayı öğrenecek. Para benim tabi hesabını yapacağım” dedi.

22 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

22 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında puanlama yapıldı. Hafta ortası yayınlanan 1263. bölümün sonuçları açıklandı. 22 Kasım Çarşamba yayınında Gelinim Mutfakta birincisi oldu. Günün en güzel Çikolatalı Bohça tabağını çıkaran gelini çeyrek altını kaptı. noktagazetesi.com.tr Nursel Ergin günün en yüksek puanını Tuğba’ya verdi. 1 puanı ise Aleyna aldı. 22 Kasım Çarşamba günü yarışan 4 gelin arasında çeyrek altını kaptı. İşte 22 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 19

YEŞİM- 13

ALEYNA- 10

GİZEM- 6

DİĞER VİDEOLAR