22 yıl sonra bitkisel hayattan uyanan Neslihan Köse kimdir, kaç yaşında?

22 yıl sonra bitkisel hayattan uyanan Neslihan Köse kimdir, kaç yaşında?

Bursa'da 22 yıl önce bitkisel hayata giren ve annesi Hale Kabacaoğlu'nun özverili çabalarıyla tedavi olan Neslihan Köse, yaşadığı mucizevi dönüşümle dikkat çekiyor. İşte, Neslihan Köse'nin hikayesi ve detayları...

Bursa'da 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencisiyken karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bitkisel hayata giren Neslihan Köse, annesi Hale Kabacaoğlu'nun özverili mücadelesiyle hayata geri döndü.

Neslihan Köse'nin durumu, annesi tarafından bulunduğunda hemen müdahale edilerek tekrar çalıştırılan kalbi, tedavi süreçlerinin ardından mücadele dolu bir hikayeye dönüştü.

Uzun bir tedavi sürecinin ardından, Mozart melodileri dinletilerek, kitaplar okunarak ve sevgi dolu bir ortamda desteklenen Neslihan, hafızasını kaybetmiş bir şekilde gözlerini açtı.

22 yıl uğraştı, kızını bitkisel hayattan kurtardı!

Hale Kabacaoğlu'nun önderliğindeki sevgi dolu bir aile ortamında geçen zorlu süreç, Neslihan'ın hayata geri dönüşüyle sonuçlandı. Neslihan Köse, yaşadığı mucizevi olayın ardından annesinin yanı sıra tüm ailesine minnettarlığını dile getirdi.

Annemi yanımdan hiç ayırmadı, her an yanımda oldu. Bu süreçte en büyük destekçim annem oldu. Her günün bir mucize olduğunu biliyorum ve minnettarım. Annem benimle gurur duyuyor, ben de onunla gurur duyuyorum. Umarım benim hikayem, benzer durumda olanlara umut olur ve onları motive eder şeklinde konuşan Neslihan Köse, hayata dönüşünün ardından geleceğe umutla bakıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ