Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Ekim Müge Anlı Canlı İzle Bugün! ATV Canlı Müge Anlı İle Tatlı Sert Kesintisiz İzle

Programıyla toplumsal sorunlara dikkat çekmeye ve insanlara yardımcı olmaya çalışan Müge Anlı Türkiye’nin ablası haline geldi. Cinayet ve kayıp dosyalarıyla ilgilenen araştırmacı gazeteci ATV ekranlarına çıktı. Yeni haftaya bomba gibi başlayan Müge Anlı’nın 23 Ekim yayınını kaçırmayın. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ekim canlı izleme ekranı..

Programıyla toplumsal sorunlara dikkat

Türk televizyonunun tanınmış isimlerinden olan Müge Anlı yeni güne başladı. Kayıpları bulan, cinayet dosyalarını aydınlatmadan rahata kavuşmayan araştırmacı gazeteci yeni haftaya başladı. Kendisi, televizyon programları ve medya kariyeriyle olay olan Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayını start aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ekranlarda fırtınalar estiren Müge Anlı izleyicileri Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın Müge Anlı, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı canlı izle bugün, Müge Anlı 20 Ekim 2023, Müge Anlı 23 Ekim 2023, Müge Anlı canlı, ATV Müge Anlı, Müge Anlı kaçta başlıyor, ATV Müge Anlı izle, Müge Anlı saat kaçta araştırmalarına başladı. İşte fanlarının dört gözle beklediği 23 Ekim Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın bugün izleme ekranı..

23 EKİM 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

23 EKİM 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLE

İzleyicilerin en son izlediği bölüm olan Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Ekim Cuma yayınında Nevrigül Alan’ın arkadaşının bahsettiği zeytinlikte cenazesi bulundu. 22 yaşındaki Nevrigül ”Şirin’in” acı sonu ekrana geldi. Annesi isyan etti. Arkadaşları ve kardeşi ile ilgili çarpıcı iddialar, ”Şirin’e yakalandık ne yapacağız korkusu vardı” dedi. Nevrigül Alan’ın sevgilisi olduğu söylenen isim, açığa çıkan ilişki iddiası… Kaybından iki gün önce ortalık karıştı mı? Bir izleyici Doğan Aydın’la ilgili çarpıcı bir iddia ile ekibe ulaştı. Nevrigül’ü Doğan’ın ortadan kaldırdığını duyduğunu ve bunu sorduğunu söyleyen kadın iddiaya göre Nevrigül’ün kardeşi Nazmiye ile Doğan’ın ilişkileri olduğunu ve kaybolmadan önce bu ortaya çıkınca işlerin karıştığı yönündeydi. Nazmiye’nin hedef şaşırttığı da iddialar arasında yer aldı. Nevrigül Alan’ın ölümünde taraflar karşı karşıya geldi. Kafa karıştıran görüşme ağı trafiği merak edildi.

Taraflar canlı yayında yüzleşirken öldürülen Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye kocasını ve kayınvalidesini suçladı. Remzi ise Nazmiye’nin kendisine mesaj attığını peşinde olduğunu anlattı. Kayınvalide Aslı Hanım ise, oğlunun iki çocuğu olduğunu gelinine bir şey yapmayacağını söyledi. İşindeki çay molasından kayıplara karışmıştı, 16 yaşındaki kız bulundu 16 yaşındaki kız Fatih’te bulundu. Kızın yanındaki adam gözaltına alındı işlemlerin sürdüğü bilgisi verildi. Aileye müjdeli haberi veren Müge Anlı, annesini emniyete yollayarak kızına kavuşmasını istedi.

ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN