Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Eylül Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

23 Eylül Kızıl Goncalar bu akşam var mı merak eden izleyiciler son duruma odaklandı. Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar yeni bölüm beklenmeye başladı. 23 Eylül Pazartesi günü Kızıl Goncalar dizisinin olup olmadığı merak edildi. Peki, 23 Eylül Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

23 Eylül Kızıl Goncalar

Now TV ekranında yayın hayatına devam eden Kızıl Goncalar dizisinde yeni sezon geri sayıma geçildi. Kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar 20. bölüm tarihi merak konusu oldu. Birçok izleyici 23 Eylül Kızıl Goncalar bu akşam var mı sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. Peki, 23 Eylül Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi..

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

19. bölümüyle sezonu kapatan Kızıl Goncalar dizisi yeni sezona 30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek. Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşüyle dergahta her şey alt üst olurken Cüneyd’in köprü sahnesi yürekleri ağızlara getirdi. Zeynep ve Mira gerçeklerini sonunda anlayan Meryem kızlarını korumak için cezaevine girmeyi göze aldı. Mira’yı ilk defa kızı olarak bağrına basan Meryem yıllar sonra ondan bir kez daha ayrı düştü. Vahit ve Naim’in isteğiyle Meryem’in içerde yaralanması her şeyi değiştirdi. Kızıl Goncalar 20. bölüm 30 Eylül Pazartesi günü yayına girecek.