Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Kasım Müge Anlı Canlı Yayın İzle Full! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı geldi. ATV’nin fenomen ismi Müge Anlı haftanın dördüncü yayınına çıktı. 23 Kasım Perşembe günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı canlı yayın kaçırmayın. İşte merak edilen 23 Kasım Perşembe ATV canlı yayın Müge Anlı izle ekranı ve tüm bilgiler..

ATV Müge Anlı bugünkü

23 Kasım Müge Anlı canlı yayın izle ekranı yerini aldı. 23 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıktı. ATV ekranı başında bugünkü programı bekleyen izleyiciler Türkiye’nin ablasına kavuştu. Hafta içi her gün saatler 10.00’ı gösterdiğinde yayına giren Müge Anlı yeni bölüm start aldı. Haftanın dördüncü günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayında birbirinden esrarengiz olaylar işlenmeye başladı. Türkiye’nin umudu Müge Anlı araştırmacı gazeteciliğini bir kez daha gösterdi ve 27 gündür kayıp olan Fırat annesine kavuştu. Müge Anlı bir annenin daha gözyaşını sildi. Seyircilerin ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube araştırmaları hızlandı. Mide bulandıran olayın detayları geldi. Sibel Karabulut’un annesi gözyaşlarını tutamadı ve “Babası dün kalp krizi geçirdi. Babası yıkıldı. Ben burada yıkıldım. Daha fazla bataklığa batma Sibel” dedi. İşte 23 Kasım Müge Anlı canlı yayın izle ekranı ve tüm gelişmeler..

23 KASIM MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

23 KASIM MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

Haftanın dördüncü günü ekrana gelen Müge Anlı yeni bölümde Sibel Karabulut olayı ekrana geldi. 30 yaşındaki kadının 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı iddia edildi. Sibel Hanım’ı stüdyoya göndermek istemeyen Cüneyt, “Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil” dedi. Söylemleriyle Müge Anlı’yı bir hayli sinirlendiren Cüneyt’in ardından Sibel Karabulut tüm yaşananları itiraf etti. Sibel Karabulut’un babasının kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Sibel Karabulut’un verdiği ifadede, “Eşim, akrabam! Nasıl evime döneyim? Ben hiçbir şekilde onların yanında barınamam. Daha önce sığınma evine gittim, orada barınamadım” dedi. Hafta içi her sabah saat 10.00’da yayına giren Müge Anlı ile Tatlı Sert noktagazetesi.com.tr yeni bölüm geldi. 23 Kasım Perşembe gününe ait Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın izle ekranına yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM ÖZETİ

ATV’nin duayen ismi Müge Anlı son bölümde Sibel Karabulut’tan itiraf geldi. Kendisine yapılan şantajı itiraf eden Sibel Karabulut, Cüneyt Ak ile emniyete götürüldü. Yayının ardından Kars İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT kadın ve çocuk kısmıyla Esenkent Jandarma Komutanlığı ekipleri Cüneyt ve Sibel’in Kars’ta olduğunu tespit edip emniyete götürdü. Sibel verdiği ifadede Cüneyt’in kendisine şantaj yaptığını kabul etti ve fotoğrafları silmek için yanına gittiği söyledi. Emniyetten çıkarken ailesinin ve eşinin yanına artık dönemeyeceğini söyledi. Annesinin hayatından endişe ettiği Fırat kaybının 27. gününde bulundu. Müge Anlı’da bir annenin daha gözyaşı dindi. Fırat 27 günün sonunda annesiyle canlı yayında kavuştu. noktagazetesi.com Babasına selam gönderen Fırat, Malatya’da noktagazetesi.com olduğunu ve orada sözlendiğini söyledi. Sözlüsünün annesinin de haberi olduğunu anlatan Fırat; çalıştığını, orada ev tuttuğunu anlattı. Fırat Dursun tekrar Malatya’ya döneceğini söyledi. Hatice Çaltı ve karnındaki ikizlerin katili kim konusunda iddiaların odağındaki isim canlı yayına çıktı. Yayına bağlanan Özgür Bey, Hatice Çaltı’yı darp etmediğini söylerken, eşiyle görüşmesini istemediğini de sözlerine ekledi. Kuzeni Ramazan’ın neden onunla evlendiğini bilmediğini, Hatice Çaltı’nın daha öncede köyle başka biriyle yaşadığını anlattı.