23 Mayıs Perşembe Aldatmak Bu Hafta Var Mı? ATV Aldatmak Dizisi Bu Hafta Yok Mu, Neden Yok? Aldatmak Yeni Bölüm Ne Zaman?

Vahide Perçin ile Ercan Kesal'ın başrollerini paylaştığı Aldatmak dizisinin yeni bölümünde flaş gelişme yaşandı. Perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi yeni bölüm var mı yok mu merak konusu oldu. Peki, 23 Mayıs Perşembe bugün Aldatmak dizisi var mı? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

23 Mayıs Perşembe Aldatmak Bu Hafta Var Mı? ATV Aldatmak Dizisi Bu Hafta Yok Mu, Neden Yok? Aldatmak Yeni Bölüm Ne Zaman?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak 70. bölüm araştırmaları hızlandı. Her hafta perşembe günleri saatler 20.00 olduğunda izleyici karşısına çıkan Aldatmak dizisinin yeni bölümü mercek altına alındı. 23 Mayıs ATV yayın akışı listesinde Aldatmak dizisini göremeyen izleyiciler yeni bölüm tarihini araştırdı. Milyonlarca izleyicinin Aldatmak dizisi bugün var mı sorgulamaları yanıt buldu. Peki, 23 Mayıs Aldatmak bu akşam yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

23 MAYIS ALDATMAK BU HAFTA YOK MU? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Aldatmak dizisi bu hafta yok mu neden yok Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Trabzonspor maçı yayınlanacağı için Aldatmak dizisi bu hafta ekrana gelmeyecek. 23 Mayıs Perşembe günü ATV ekranında Ziraat Türkiye Kupası final maçı yer alacağı için Aldatmak dizisi 70. bölüm 30 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak. Normal şartlarda 30 Mayıs Perşembe günü final kararı alan Aldatmak dizisinin finali 6 Haziran Perşembe gününe ertelendi. Aldatmak son bölüm öz babasının gerçek kimliğini bulan Kahraman annesiyle zorlu bir yüzleşmeye girdi. Sezai'yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anladı.

23 Mayıs Perşembe Aldatmak Bu Hafta Var Mı? ATV Aldatmak Dizisi Bu Hafta Yok Mu, Neden Yok? Aldatmak Yeni Bölüm Ne Zaman? - Resim : 1

23 MAYIS ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

19:45 Finale Doğru

20:45 Beşiktaş – Trabzonspor

22:45 Kupa Töreni

23:15 Nihat Hatipoğlu İle Dosta Doğru

00:15 Aldatmak

02:40 Maraşlı

Kaynak: Şermin Temur