23 Nisan Resmi Tatil Mi Özel Sektör? 23 Nisan Öncesi Yarım Gün Mü? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Üniversiler Tatil Mi?

23 Nisan resmi tatil olup olmadığı milyonlarca vatandaş tarafından araştırılmaya başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırlıklar başladı. Yapılacak olan etkinlikler öncesi resmi tatil araştırması yapıldı. Peki, 23 Nisan resmi tatil mi özel sektör? 23 Nisan üniversiteler tatil mi? İşte yanıtı..

23 Nisan Resmi Tatil Mi Özel Sektör? 23 Nisan Öncesi Yarım Gün Mü? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Üniversiler Tatil Mi?

23 Nisan resmi tatil mi özel sektör, 23 Nisan öncesi yarım gün mü araştırması yapan milyonlarca vatandaş son dakika açıklamasına odaklandı. 23 Nisan resmi tatil kapsamında değerlendirilecek mi araştırıldı. Resmi törenlerin ve kutlama etkinliklerinin gerçekleşeceği 23 Nisan Salı günü pek çok öğrencinin özel gösterileri için hazırlıklara başladı. Bu özel günde 23 Nisan kaç gün tatil sorgusu yapıldı. Peki, 23 Nisan yarım gün mü, 23 Nisan üniversiteler tatil mi? İşte merak edilenler..

23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ ÖZEL SEKTÖR?

23 Nisan resmi tatil mi özel sektör araştırması yapan vatandaşlar için hemen söyleyelim ki resmi tatiller arasında yer alıyor. Okullar ve resmi daireler 23 Nisan günü kapalı olacak. Özel sektörde resmi tatil uygulaması geçerli oluyor ancak kurumdan kuruma değişiklik oluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatil olmasına rağmen çalışması gereken vatandaşlar ekstra mesai ücreti hak ediyor. Bu özel günde üniversiteler ve liseler tatil yapıyor.

23 NİSAN ÖNCESİ YARIM GÜN MÜ?

23 Nisan öncesi yarım gün mü Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda yer alan bilgilere göre 22 Nisan yarım gün ve resmi tatil değil. Kanunlarda yer alan ulusal ve dini bayram ile resmi tatiller yılbaşı günü, 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs günü Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos günü Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıdır.