23 NİSAN ULAŞIM KARARI SON DAKİKA: 23 Nisan Otobüs Bedava Mı? 23 Nisan Ulaşım Ücretsiz Mi İstanbul, Ankara, İzmir? 23 Nisan'da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle otobüsler ücretsiz olacak mı merak konusu oldu. Bu yıl salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında gözler ulaşıma çevrildi. Peki, 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan otobüsler ücretsiz mi? İşte yanıtı..

23 NİSAN ULAŞIM KARARI SON DAKİKA: 23 Nisan Otobüs Bedava Mı? 23 Nisan Ulaşım Ücretsiz Mi İstanbul, Ankara, İzmir? 23 Nisan'da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi sorgulamaları hızlandı. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl salı günü kutlanacak. Türk halkı için oldukça önemli olan 23 Nisan Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir için alınan karar duyuruldu. Yurdun dört bir yanında kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü otobüsler bedava mı sorusunun yanıtı geldi. Açıklama yapıldı. Peki, 23 Nisan ulaşım ücretsiz mi İstanbul? 23 Nisan otobüs bedava mı? İşte merak edilenler..

23 NİSAN ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ İSTANBUL?

23 Nisan otobüsler ücretsiz mi merak edenler için hemen söyleyelim ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü İstanbul'da ulaşım ücretsiz. Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet-Çamlıca Tepesi hatları, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarında ücretsiz uygulama geçerli değil.

23 NİSAN OTOBÜS BEDAVA MI ANKARA?

EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada dini ve milli bayram günlerinde sabah saat 06.00 ile gece saat 24.00 arası EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetleri 23 Nisan Salı günü ücretsiz.

23 NİSAN İZMİR TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada 23 Nisan günü tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İzmir’de toplu ulaşım ücretsiz olacak. İZBAN, İZDENİZ, İZULAŞ, METRO, ESHOT, İZTAŞIT ve tramvay seferleri ücretsiz yapılacak.