Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 TEMMUZ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SAATLER SÜRECEK: Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir Elektrik Ne Zaman Gelecek? AYEDAŞ Kesinti

23 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi listesi geldi. İstanbul’un o ilçeleri haftanın ikinci günü karanlığa gömülecek. Milyonlarca vatandaş bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle karanlıkta kalacak. Peki, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir elektrik ne zaman gelecek? İşte AYEDAŞ elektrik kesinti listesi..

23 Temmuz İstanbul elektrik

23 Temmuz 2024 Salı günü etkili olan İstanbul elektrik kesintisi başladı. Haftanın ikinci günü yayınlanan İstanbul elektrik kesintisi listesi geldi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren elektrik kesintisi İstanbul detayları ilçeler sıralandı. Peki, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir elektrik ne zaman gelecek? İşte AYEDAŞ elektrik kesinti listesi..

KADIKÖY ELEKTRİK NE ZAMAN GELECEK?

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

-ERENKÖY, KAŞANELER Sokak bölgesinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÜSKÜDAR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

-ACIBADEM, ACIBADEM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

-ÇENGELKÖY, AYVALIK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

-BAHÇELİEVLER, BOSNA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ATAŞEHİR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

-KÜÇÜKBAKKALKÖY, TANDOĞAN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

-AŞIKVEYSEL, 3028. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.