Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu Açıklandı! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Aldı Çeyrek Altını?

Fenomen gelin Ezgi ile kayınvalide Reyhan’ın bir kez daha katıldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ikinci puanları verildi. 24 Eylül Salı günü Kısmet Açan Tatlı yapan gelinler arasında günün birincisi çeyrek altını kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim aldı çeyrek altını? İşte yanıtı..

Fenomen gelin Ezgi ile

Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu sorgusu yapan izleyiciler fenomen programa odaklandı. Her gün yeni bölümü ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan yemek ve altın yarışmasında günün oylaması yapıldı. 24 Eylül Salı günü Kısmet Açan Tatlı yapan gelinler Nurten, Reyhan, Güldenur ve Cemile kayınvalideler tadım yaptı. Aslı Hünel ve kayınvalidelerin puanlarıyla bugünün birincisi açığa çıktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim aldı çeyrek altını? İşte 24 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ALDI ÇEYREK ALTINI?

Sunuculuğunu Aslı Hünel’in yaptığı gündüz kuşağı programında bir gün daha sona erdi. 24 Eylül Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm Kısmet Açan Tatlı yapan gelinler arasında çeyrek altını kazanan AYSUN oldu. Her gün saat 13.00 olduğunda yeni bölümü evlerinize konuk olan Gelinim Mutfakta yarışmasında Kısmet Açan Tatlı tabağını en iyi şekilde hazırlayan Aysun haftanın ikinci çeyreğini yakasına taktı.

24 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA NAZAR – 3

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 15

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 14

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 13