Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 HAZİRAN BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI? Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Kabine Toplantısı Gündem Maddeleri

24 Haziran Pazartesi gününün gelişiyle gözler Kabine Toplantısı konularına çevrildi. Temmuz ayında yapılacak emekli ve memur zammının yanı sıra asgari ücret hesapları başladı. Bu noktada iki haftada bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi beklenmeye başladı. Peki, kabine toplantısı saat kaçta? İşte kabine toplantısı gündem maddeleri..

24 Haziran Pazartesi gününün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Ülke gündeminin yanı sıra dünya gündeminin de değerlendirildiği Kabine Toplantısı tarihi merak konusu oldu. 9. Yargı Paketi’nin ele alınması beklenen Kabine Toplantısı gündem maddeleri araştırıldı. Çok sayıda vatandaş kabine toplantısı ne zaman sorusuna yanıt aradı. Peki, 24 Haziran bugün kabine var mı? Kabine toplantısı saat kaçta? İşte merak edilenler..

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2 haftada bir yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı en son 14 Haziran’da yapıldı. 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatilini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa sesleniş yaptı. 9 günlük Kurban Bayram tatilinin sona ermesiyle Kabine Toplantısı için tarih 24 Haziran Pazartesi olarak düşünülmeye başladı. Bayramın ardından kabinenin yoğun gündemle 24 Haziran Pazartesi günü toplanması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

Kabine Toplantısı gündem maddeleri arasında temmuz ayında yapılacak emekli ve memur zamları yer alıyor. Geçtiğimiz yıl ocak ve haziran olmak üzere yılda 2 kez zamlanan asgari ücretin 2024 temmuz ayında ara zam alıp almayacağı kesinleşecek. Öte yandan milyonlarca mahkum ile ailesini ilgilendiren 9. Yargı Paketi gündeme gelecek. Gazze’deki son durum Cumhurbaşkanlığı Kabinesince değerlendirilecek.