Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Ekranların fenomen yarışması Gelinim Mutfakta hafta finali geldi. 24 Kasım Cuma günü yayınlanan 1265. bölümde haftanın altın bileziklerine kavuşan ismi belli oldu. Merak edilen açıklama geldi. Peki, 24 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? İşte yanıtı..

Ekranların fenomen yarışması Gelinim

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta severler toplandı. Ekran başındaki yerini alan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Hafta finaliyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanları verildi. Beyhan kaynananın sinir krizi geçirdiği hafta finalinde altın bilezikleri kapan gelin kim oldu merak edildi. Bugünü eksi puan almadan kapatmak isteyen gelinler bir yandan da hünerlerini konuşturarak programdan elenmemeye çalıştı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kazanan isim merak konusu oldu. 24 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta yarışında hafta birincisi kim oldu araştırılmaya başladı. Peki, 24 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? İşte 24 Kasım Gelinim Mutfakta kazanan kaybeden isimler..

24 KASIM CUMA GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışında bir haftanın daha sonu geldi. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1265. bölümde kim elendi merak konusu oldu. Hafta boyunca 4 gelin ile kayınvalidesinin birbirinden enteresan olayları ekrana geldi. Hafta boyunca Beyhan kaynana ile gelini Yeşim arasındaki çatışmalar ekrana geldi. Tam 10 altın bileziğin hafta finalinde bir gelinin olduğu yarışmada Aleyna ile kayınvalidesi Hacer hanım arasında tartışmalar bitmek bilmedi. Bir yandan Aleyna ile kaynanası Hacer’in tartışmaları devam ederken noktagazetesi.com final gününe Tuğba ile kayınvalidesi Gönül hanımın huzurevi tartışması damga vurdu. Gönül hanım hem oğlunu hem de gelini Tuğba’yı mirasından reddedeceğini, program çıkışı notere gideceğini söyleyince yer gök inledi. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen hafta finali bölümünde 10 altın bileziğin sahibi Yeşim oldu. Yeşim’in bileziklerini taktığını gören Beyhan kaynana sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Hafta boyunca en yüksek puanlara sahip olan Yeşim ile kayınvalidesi Beyhan yola devam ederken 24 Kasım Cuma günü Gizem ile kaynanası Filiz hanım programa veda etti. Günün çeyrek altınını ise Tuğba yakasına taktı.

GELİNİM MUTFAKTA GELİN VE KAYINVALİDELERİ

-Gelin Yeşim ile kayınvalidesi Beyhan

-Tuğba gelin ile kayınvalidesi Gönül

-Gelin Aleyna ile kayınvalidesi Hacer

-Gizem ile kaynanası Filiz