Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 NİSAN AKREP DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ: Kimileri İçin Rezil Kimileri İçin Vezir Dönemi Başlıyor! Çanlar Çalmaya Başladı! +3 Gün Yoğun Enerjiye Hazırlıklı Olun..

Astroloji meraklılarının odak noktası 24 Nisan akrep dolunayı oldu. Akrep dolunayı 2024 burçlara etkisi merak edenler araştırmaları hızlandırdı. Nisan ayının gidişatını belirleyen Akrep dolunayı o burçlara felaketi yaşatacak. Peki, 24 Nisan akrep dolunayı saat kaçta? 24 Nisan dolunay ne zaman bitiyor? İşte Akrep burcunda dolunay etkileri..

Astroloji meraklılarının odak noktası

24 Nisan akrep dolunayı saat kaçta araştırması yapan milyonlarca kullanıcı harekete geçti. 24 Nisan 2024 Çarşamba günü etkili olan akrep dolunayı detayları astrolojiyi yakından takip edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Dolunay ve yeni ay astrolojide her ay meydana gelirken burçlar üzerindeki etkileri yakın markaja alındı. Çok sayıda astroloji tutkunu arama motorlarında akrep dolunayı 2024 burçlara etkisi sorgusu yaptı. Peki, 24 Nisan dolunay ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? Akrep burcunda dolunay etkileri ne? İşte 24 Nisan dolunayın burçlara etkisi..

24 NİSAN AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

24 Nisan Çarşamba akrep dolunayı saat 02.48’de gerçekleşecek. Akrep burcunda büyük değişimler yaratacak olan akrep dolunayı kimi burçları rezil ederken kimi burçlar ise vezirlik zamanlarını yaşayacak. Gökyüzünde yaşanan sayısız olaylardan bir yenisi olan 24 Nisan akrep dolunayı tüm burçlarda yeni dönem kapısı açıldı. Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, Kova ve İkizler burçlarının yaşamlarını derinden sarsacak olan Akrep Dolunayına karşı gardınızı almayı unutmayın.

AKREP DOLUNAYI 2024 BURÇLARA ETKİSİ

Astroloji meraklılarının dikkatini çeken dönem resmen başladı. 24 Nisan 2024 Çarşamba günü etkili olan akrep dolunayı duygusal yoğunluğu ve etkileyici enerjisiyle ön plana çıkıyor. Akrep burcunda gerçekleşecek olan akrep dolunayı özellikle 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında etkilerini hissettirecek. Uzman Astrolog Aygül Aydın’dan, “24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanızı derinlemesine keşfetme ve gizli duygularınızla yüzleşme fırsatı sunuyor. Bu Dolunay aynı zamanda ilişkilerde daha fazla derinlik ve şeffaflık sağlama potansiyeline sahip” açıklaması geldi.