Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25-29 Aralık Halka Arz Listesi: Bu Hafta Halka Arz Var Mı? 2023 Yeni Halka Arz Gelir Mi? 25 Aralık Halka Arz Olacak Şirketler

2023 yılının son haftası halka arz olacak hisseler merak edildi. 25-29 Aralık 2023 halka arz takvim incelenmeye başladı. Bu hafta halka arz var mı merak eden vatandaşlar yeni hisselere göz gezdirdi. Tarihin en büyük ikinci yatırımı olan Avrupakent GYO halka arz işlem gördüğü ilk gün çakıldı. Peki, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? İşte halka arz takvimi 2023 listesi..

2023 yılının son haftası

2024 yılına sayılı gün kala yılın son hisseleri araştırılmaya başladı. Çok sayıda vatandaş banka uygulamalarını kullanarak halka arz hisse alıp sattı. 2023 yılının son haftasını yaşadığımız bugünlerde yatırımlar yeni halka arz hissesi var mı araştırdı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan halka arz takvim incelendi. 25 Aralık Pazartesi ile 29 Aralık Cuma günleri arası yapılabilecek halka arz var mı merak edildi. Arama motorlarında halka arz listesi, halka arz olacak hisseler sorgusu yapıldı. 13-14-15 Aralık tarihlerinde talep toplayan Avrupakent Gayrimenkul Yatırım AŞ Borsa’da işlem gördüğü ilk gün düşüşle başladı. Peki, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 25 Aralık 2023 yeni halka arz var mı? İşte merak edilen 25-29 Aralık halka arz takvimi 2023..

25-29 ARALIK BU HAFTA YENİ HALKA ARZ VAR MI?

Oldukça popüler olan halka arz tarihleri araştırıldı. 25 Aralık Pazartesi gününün gelişiyle 2023 yılı için halka arz döneminin son haftasına girildi. Günün en çok merak edilen başlığı halka arz olacak hisseler oldu. Halka arz alım satım yapanlar en son Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş hisselerini satın aldı. 21 Aralık’ta Borsa’da işlem görmeye başlayan Avrupakent GYO düşüşle başladığı için çoğu yatırımcı parasını korumaya çalıştı ve satım emri verdi. Yeni haftada Borsa İstanbul gongu hangi hisseler için çalacak araştırıldı. 25-29 Aralık haftası için henüz yeni bir hisse duyurusu yapılmadı. Başvuru süreci devam eden yeni halka arz olacak hisseler şöyle..

HALKA ARZ OLACAK HİSSELER

-Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş.

-Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.

-Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş.

-Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

-(binbin) Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.

-Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş.

-Koç Metalurji A.Ş.

-Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş.

-Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

-Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

-Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş.

-Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş.

-Ferbis Tarım Tic. ve San. A.Ş.