Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 Ağustos 2023 Cuma akaryakıt fiyatları! Benzin ne kadar oldu?

25 Ağustos 2023 Cuma benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

25 Ağustos 2023 Cuma

Benzin fiyatı ve motorin fiyatı zam indirim haberleri yakından takip ediliyor. Dolar kuru ve petrol piyasasındaki dalgalanmalarla değişkenlik gösteren akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri 24 Ağustos Perşembe bugün için araştırılıyor. Petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt pompa fiyatlarına yansımaya devam ederken benzine zam ve motorine zam son dakika haberleri de peş peşe geliyor. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il güncel akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün benzin fiyatı ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte, 24 Ağustos 2023 İstanbul, Ankara ve İzmir güncel akaryakıt fiyatları ile benzin fiyatı ve mazot fiyatı listesi…

LPG, BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI İNDİRİM VE ZAM HABERLERİ İLE GÜNDEMDE!

OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Fed’in izlediği politikalar, Rusya’da ve Çin’de yaşanan küresel gelişmeler ile benzin fiyatı ve motorin fiyatı cephesindeki beklentiler değişiyor. Brent petrol varil fiyatındaki dalgalanma ve döviz kurlarında yaşanan hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatları sürekli güncelleniyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası peş peşe gelen akaryakıt fiyatları zam haberleri sonrası güncel LPG fiyatı, benzin fiyatı ve motorin fiyatı belli oldu.

ANKARA

Motorin fiyatı: 38,40 TL

Benzin fiyatı: 38,28 TL

LPG fiyatı: 16,29 TL

İSTANBUL (ANADOLU)

Motorin fiyatı: 37,83 TL

Benzin fiyatı: 37,69 TL

LPG fiyatı: 15,93 TL