Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 Eylül Müge Anlı Canlı Yayın İZLE! ATV Müge Anlı Canlı İzle Youtube Tek Parça

25 Eylül Pazartesi Müge Anlı canlı yayın ekranı geldi. Haftanın beş günü canlı yayına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı haftanın ilk gününe başladı. Yeni dosyaların açılacağı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm haberimizde. İşte Müge Anlı 25 Eylül 2023 canlı yayın ekranı..

25 Eylül Pazartesi Müge

25 Eylül Müge Anlı Canlı Yayın İZLE! ATV Müge Anlı Canlı İzle Youtube Tek Parça

Milyonların araştırmalarında ilk sırada yer alan Müge Anlı canlı yayın başladı. 25 Eylül Pazartesi günü ATV izleyicileri Müge Anlı canlı izle araştırmasına girişti. Ekran başındaki izleyiciler hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı canlı izle yayınına odaklandı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı fanları ATV Müge Anlı canlı izle sorgulaması yaptı. İşte ATV Müge Anlı 25 Eylül canlı yayın ekranı..

MÜGE ANLI 25 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

22 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Haftanın son canlı yayını 22 Eylül programında jet hızıyla son bulan çeyrek asırlık hasret ekrana geldi. Babası Sakin Künar’ı arayan Merve Güzel hiç görmediği babasına kavuştu. Yayına gelen Sakin Künar kızı Merve ile kucaklaştı. Stüdyoda duygusal anlar yaşanırken yayına bağlanan anne ve anneanne de duygularını söyledi. Merve, baba özlemi çektiğini bir kez daha anlatırken Sakin Bey, iki oğlum var DNA testi çıksa da çıkmasa da sen benim kızımsın her zaman dedi. Baba- kız DNA testi vermek için heyecanla stüdyodan ayrıldı.

Muhammet Burhan cinayetinde sıcak gelişme yaşandı, eşi Fatma Burhan tutuklandı. Müge Anlı bilgilerin çok taze olduğunu, 16 Ağustos 2021 tarihinde vurularak öldürülmüştü, cinayetten 8 ay sonra ailesi programa katılmıştı. Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan cinayetten iki yıl sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bedriye Kılıç’ın kaybında cinayet şüphesi ortaya çıktı. Kıskançlık meselesini eşi öğrendi mi merak edildi. Bedriye Kılıç’ı kaçırmakla suçlanan Sütçü Sefer ve Levent Yaman canlı yayına katıldı. Sefer Bey kendisine aynı gün içerisinde üç adet fotoğraf atıldığını söyledi. Vesikalık ve saçı açık olarak atıldı dedi.

MÜGE ANLI 22 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN