Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 MART AY TUTULMASI: Ay Tutulması Nasıl Olur? 25 Mart Ay Tutulması Saat Kaçta? Ay Tutulması Türkiye’den İzlenir Mi?

Doğa tutkunlarının merakla beklediği gün geldi. 25 Mart Ay tutulması başladı. 2024 yılının ilk Ay tutulması yarı gölgeli olarak gündeme geldi. Peki, Ay Tutulması ne zaman 2024? Ay tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay tutulması Türkiye’den izlenebilecek mi? İşte yanıtı..

Doğa tutkunlarının merakla beklediği

25 Mart 2024 Pazartesi gününün gelişiyle milyonlarca vatandaş Ay tutulması detaylarını sorgulamaya başladı. Doğa ve astroloji tutkunlarının dört gözle beklediği 25 Mart Ay tutulması saat kaçta merak konusu oldu. Birçok değişimi beraberinde getirecek olan 25 Mart Ay tutulması burçları etkisi altına alacak. 2024 yılında 2 kez gerçekleşecek olan gök olaylarından Ay tutulması nedir sorgulandı. Peki, Ay tutulması nasıl olur? Ay tutulması ne zaman 2024? Ay tutulması Türkiye’den izlenir mi? İşte merak edilenler..

25 MART AY TUTULMASI SAAT KAÇTA?

Yılın ilk ay tutulması için araştırma yapan kullanıcılar bugün Ay tutulması mı var sorusuna odaklandı. Hemen belirtelim ki 2024 Yılının ilk ay tutulması 25 Mart tarihinde gerçekleşecek. Solucan Ay esnasında yarı gölgeli tutulma şeklinde at tutulması gerçekleşecek. Ay tutulması 25 Mart 2024 Pazartesi günü Türkiye saati ile sabah 10.00 sıralarında gerçekleşecek. Ay tutulması yarı gölgeli ay tutulması şeklinde gerçekleşecek.

AY TUTULMASI TÜRKİYE’DEN GÖRÜLECEK Mİ?

Ay tutulması Türkiye’den görülecek mi Amerika, Antarktika, Alaska ve kuzeydoğu Rusya’dan izlenebilecek olan tutulma Türkiye’de görünmeyecek. Ayın kendi yörüngesinde dolanırken kimi zaman Dünya’nın gölgesine girmesiyle ortaya çıkan Ay tutulması genellikle yılda iki kere ortaya çıkar. 25 Mart 2024 Pazartesi günü ay tutulması yarı gölgeli olarak gerçekleşecek.