Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 MART AY TUTULMASI ETKİLENEN BURÇLAR: Ay Tutulması Aslan, Boğa, Yengeç, Başak, Koç Burcunu Nasıl Etkiler? Ay Tutulması Burçlara Etkileri Değişime Hazır Olun

25 Mart Pazartesi günü yaşanacak yarı gölgeli ay tutulması burçları nasıl etkileyecek merak konusu oldu. Dünya’nın Güneş ışınlarının Ay’a ulaşmasını kısmen engellediği Ay tutulması etlileri araştırıldı. 25 Mart Ay tutulması olumlu ve olumsuz etkileyecek olan burçlar belli oldu. İşte detaylar..

25 Mart Pazartesi günü

Doğa ve astroloji meraklılarının gündeminde ilk sırada yer alan 25 Mart ay tutulması başladı. Türkiye saatiyle 10.00 olduğunda başlayan yarı gölgeli Ay tutulması etkileri gündeme geldi. Burçlar üzerinde sağlıktan psikolojik etkilere varana dek çok sayıda değişim yaratan Ay tutulması burçlara etkileri sorgulandı. Arama motorlarında Ay tutulması etkilenen burçlar sorgusu yapan vatandaşların Ay tutulması aslan burcunu nasıl etkiler, Ay tutulması Yengeç burcunu nasıl etkiler soruları yanıt buldu. İşte 25 Mart Ay tutulması burçlara etkisi..

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

25 Mart Ay tutulması burçlara etkisi günün en yoğun arama yapılan konusu oldu. Çok sayıda vatandaşın merak ettiği Ay tutulması 25 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da başladı. Dünya’nın Güneş ışınlarının Ay’a ulaşmasını kısmen engellediği ve Ay’ın yüzeyinin hafifçe karardığı Ay tutulması anında burçlar hem olumlu hem de olumsuz anlamda etkilenecek. Yarı gölgeli Ay tutulması Koç burcu olanlar birçok değişimi yaşamında gözlemleyecek.

AY TUTULMASI ETKİLENEN BURÇLAR

KOÇ: Bu bahar aylarında tüm hayatınızı değiştirmeye hazır olun. Kendinizi kucaklayın. Eğer sıkışıp kaldıysanız ve kozmik bir yardım istiyorsanız değişime hazır olun!

BOĞA: Olmak istediğiniz kişi olmayı destekleyen günlük rutinler oluşturun. Bu sizde heyecan verici gelmese de hayatımızı yaratan şeyin her gün yaptıklarımız olduğunu hatırlayın.

İKİZLER: Romantizm, yaratıcılık, çocuklar ve arkadaşlık sizin için odak noktasında olacak. Büyük değişimler sizi bekliyor. Yeni biriyle tanışmaya hazırsanız 25 Mart Ay tutulması sizin beklediğiniz gün olabilir.

YENGEÇ: Ev ve aile hayatınızda değişime hazır olun. Ailenizdeki anlaşmazlıkları giderin. İyi bir yaşam dengesi bulun.

ASLAN: Ay tutulması sizin için değişim zamanı. İster seyahat ederek ister ders çalışarak hayatı keşfedin. Bu zamanda yılın geri kalanına ilişkin düşünce kalıplarını düşünmeniz son derece önemli.

BAŞAK: Sizin için tarihi an geldi. Artan öz değer, nakit ve mülklerle ilgili olumlu gelişmelere hazır olun. Yılın geri kalanında kendinizi biraz büyütmenin faydasını göreceksiniz.

TERAZİ: Tüm hayatınız çok farklı görünebilir. Geçmişi geride bırakmak için zihinsel olarak hazırlanmanız gerek.

AKREP: Korkularınızın üzerinde çalışmak artık çok önemli. Hayatın karanlık tarafıyla yüzleşmekten asla çekinmeyeceğin gün geldi.

YAY: Sosyal hayatınızda değişime hazır olun. Dilekleri gerçekleştirme yeteneğinizin artışına inanmayacaksınız.

OĞLAK: İşyerinde büyük gelişmeler bekliyoruz. Yükseği hedefleyin! Bu en yüce hırslarınızdan bazılarını gerçekleştireceğiniz bir zaman olabilir.

KOVA: Güç mücadelelerinden kaçının. Plüton’un yılın geri kalanında burcunuza girip çıkmasıyla evren sizden en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen her şeyi ve herkesi ortadan kaldıracaksınız.

BALIK: Hayatınızı dönüştürmek için en iyi yerleştirilmiş işaretlerden birine sahip olduğunuzu unutmayın.