26/11/2023 Vefat edenler

26/11/2023 Vefat edenler

Halime Satiç vefat etti

İzmit Bekirdere Mahallesi Emel Sokak adresinde ikamet eden Ünilever Fabrikasından emekli Tacettin Satiç’in eşi Halime Satiç (71) Alzihmer nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Halime Satiç’in cenazesi Tavşantepe Bahar Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dağköy Mezarlığında toprağa verildi.

26/11/2023 Vefat edenler - Resim : 1

Kenan Öztok vefat etti

İzmit Karabaş Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi adresinde ikamet eden eski esnaflardan koltukçu Kenan Öztok (78) beyninde pıhtı atması sonucu tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Kenan Öztok’un cenazesi Yeni Cuma Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

26/11/2023 Vefat edenler - Resim : 2

Mihriban Kutlu vefat etti

Kandıra Kırkarmut Duraklı mevkii küme evleri adresinde ikamet eden çiftçi merhum Hüseyin Kutlu’nun eşi Mihriban Kutlu (99) organ yetmezliği nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi olan Mihriban Kutlu’nun cenazesi Duraklı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Duraklı Köy Mezarlığında toprağa verildi.

Uğur Ergünser vefat etti

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Adalı Dere Sokak adresinde ikamet eden malulen emekli Uğur Ergünser (59) enfeksiyon nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Uğur Ergünser’in cenazesi Yüzbaşılar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Örcün Eski Mezarlıkta toprağa verildi.

26/11/2023 Vefat edenler - Resim : 3

Önder Yürük vefat etti

Çayırova Akse Mahallesi 526.Sokak adresinde ikamet eden ve emlakçılık yapan Önder Yürük (48) bir süredir tedavi gördüğü mide kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Önder Yürük’ün cenazesi Mescidi Aksa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akse Mezarlığında toprağa verildi.

26/11/2023 Vefat edenler - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ