Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

26 Eylül ATV Müge Anlı Canlı İZLE! Müge Anlı Canlı Yayın İzle Youtube Tek Parça

Pazartesiden cumaya canlı yayına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 26 Eylül Salı günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın yeni olaylar ele alındı. Bedriye Kılıç kaybında cinayet şüphesi üzerinde durulmaya başladı. ATV canlı yayın Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümü kaçırmayın. İşte Müge Anlı 26 Eylül 2023 canlı yayın ekranı..

Pazartesiden cumaya canlı yayına

26 Eylül ATV Müge Anlı Canlı İZLE! Müge Anlı Canlı Yayın İzle Youtube Tek Parça

Milyonların gözdesi olan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne merhaba dedi. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri anlı yayına çıkan Müge Anlı ATV’nin gözde programının ikinci gününe start verdi. ATV Müge Anlı canlı yayın yeni güne başladı. 26 Eylül Salı günü ekran başına geçenler ATV’de canlı yayınlanan Müge Anlı canlı izle Youtube tek parça araştırmasına başladı. İşte ATV Müge Anlı 26 Eylül canlı yayın izleme ekranı..

MÜGE ANLI 26 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

25 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

25 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen haftanın ilk yayınında Merve Güzel’in babasına kavuşma heyecanı herkesi gözyaşlarına boğdu. Sakin Künar ve Merve Güzel yarım asırlık hasretten sonra DNA testi vermek için yola çıktı. Sonucun olumlu çıkacağına dair Merve Güzel’in inancı, Sakin Künar’ın ise isteği tamdı. Örnekler verildi artık Merve Güzel ve Sakin Künar’ın baba kız olup olmadığını belirleyecek olan DNA testi sonucunu öğrenmek için geri sayıma geçildi.

63 yaşındaki 6 çocuk annesi Gülcemal Gürkan aranıyor. Şarkı uygulamasında tanıştığı Murat isimli kişinin yanında mı merak ediliyor. Düet yaptığı adama gönül veren 6 çocuklu kadın en son Adapazarı otobüsünde görüldü. Sakarya’da yaşayan kadından 10 gündür haber yok.

3 çocuk annesi Bedriye Kılıç öldürüldü mü henüz bulunamadı. Siyah araç ile çalıştığı yerden alındığı iddiası kafaları karıştırdı. Tayfur Kılıç eşi Bedriye Kılıç’ın kaybolduktan bir gün sonra mesajlaşma uygulamasındaki profil resminin kalktığını öne sürdü. Bu sözleri yalanlayan eski iş arkadaşı Özlem Efe oldu. Yayında gündeme gelen bir başka iddia ise Bedriye Kılıç’ın okulda çalıştığı dönemde siyah bir araca binip gittiğiydi. İddiaların odağındaki kişi bunun iftira olduğunu Bedriye Hanım’ı aracına almadığını söylemişti.

MÜGE ANLI 25 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN