26 Eylül Perşembe İnci Taneleri Bugün Var Mı? Kanal D İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin paylaştığı İnci Taneleri yeni sezon için geri sayıma geçildi. Kanal D'nin sevilen dizisinin ne zaman başlayacağı merak edildi. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

26 Eylül Perşembe İnci Taneleri Bugün Var Mı? Kanal D İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yeni sezon alarmı verildi. Her hafta perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan yapım izleyicilerin dikkatini çekti. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı sevilen yapımda yeni bölüm tarihi beklenmeye başladı. 26 Eylül Perşembe gününün gelişiyle İnci Taneleri yeni bölüm yayınlanacak mı belli oldu. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlıyor? 26 Eylül İnci Taneleri bu akşam var mı? İşte yanıtı..

26 EYLÜL İNCİ TANELERİ BU AKŞAM VAR MI?

Kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İnci Taneleri 2. sezon tarihi henüz açıklanmadı. 26 Eylül Perşembe günü yeni sezonun başlaması bekleniyordu ancak yeni bölüm tarihi henüz açıklanmadı. İnci Taneleri yeni sezonda yıllarca karısı Hande'nin katili olmakla suçlanan Azem Yücedağ bir kez daha demir parmaklıklar ardına düşüyor.

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'de perşembe günleri ekrana gelen dizisi İnci Taneleri yeni sezon yayın açıklanmadı. Azem Yücedağ rolüne hayat veren Yılmaz Erdoğan yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sevilen dizinin fragmanı yayınlanırken yeni sezon ilk bölümün Ekim ayının ilk haftasında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Kaynak: Şermin Temur