Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Ekim 2023 güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram, Cumhuriyet altın kaç lira?

Altın fiyatlarındaki güncel hareketlilik,

Altın fiyatlarındaki güncel hareketlilik, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 27 Ekim’de gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR? Altının gram fiyatı, son dönemde yaşadığı hareketlilikle yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Dün, altının ons fiyatındaki artışla birlikte değer kazanan gram altın, günü yüzde 0,41 artışla 1.797 liradan tamamladı. Bugün ise saat 10.50 itibarıyla yüzde 0,2 primle 1.801 lira seviyesinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR? Çeyrek altın, piyasalardaki hareketliliğe paralel olarak 2.960 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? Yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet altını, 12.100 liradan alıcı buluyor.

ONS ALTININ SON DURUMU ABD’nin makroekonomik verilerinde beklentilerin üzerinde gerçekleşen sonuçlar, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) politika alanının daralabileceği endişelerini artırırken; İsrail-Filistin çatışmalarının daha geniş bölgelere sıçrayabileceği ihtimali de altının ons fiyatını etkiliyor. Analistler, ons altın için 2.000 ve 2.020 doların direnç, 1.960 ve 1.940 doların ise destek seviyeleri olarak belirginleştiğini ifade ediyorlar. Önemli makroekonomik verilerin ve bölgesel gelişmelerin ons altın fiyatını yakından etkileyeceği belirtiliyor.

Sonuç olarak, altın piyasasındaki hareketlilik devam ederken, yatırımcıların güncel gelişmeleri yakından takip etmesi öneriliyor.