Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Elendi? Fatih Ürek İle Gelin Görümce 100.000 TL Kim Aldı? 27 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce Puanları

Fatih Ürek’in sunduğu gündüz kuşağı programı Gelin Görümce’de haftanın birincisi kim oldu merak edildi. Hafta boyunca en düşük puanları alan gelin ile görümcesi yarışmaya veda etti. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

Fatih Ürek'in sunduğu gündüz

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında bir haftanın daha son günü geldi. 27 Eylül Cuma günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan yapımda puanlar sıralandı. Her gün 5000 TL her hafta finalinde 100 bin TL büyük ödül alan gelin görümce yarışmasında sonuçlar merak edildi. Peki, 27 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? Fatih Ürek İle Gelin Görümce 100.000 TL kim aldı? İşte 27 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu..

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

27 Eylül Cuma günü haftayı kapatan ünlü sunucu Fatih Ürek gelinlere puanlarını sıraladı. Bugün en güzel tabağı hazırlayan gelin 5000 TL ödülün sahibi olurken hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin 100 bin TL büyük ödüle kavuştu. 27 Eylül Cuma günü hafta finali bölümü yayınlanan Gelin Görümce programında en düşük puanların sahibi gelin ile görümce elendi. Fatih Ürek Gelin Görümce kazananı belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

27 EYLÜL FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

SOLMAZ : 

ÇİĞDEM : 

CEMİLE : 

ÇİĞDEM :